Wpis z mikrobloga

#wiedzmin czy w jedynce są kody na zaliczenie etapu zadania? Zrobiłem w akcie III zdanie dla elfów i zakonu i teraz gra zgłupiała w misji "bez przebaczenia" Nic nie da się zrobić Porozmawiałem w Veleradem, ale Yaevinn i Zygfryd zniknęli. nie wyświetla się cel zadania na mapie. Nawet palca do zaznaczenia miejsca na mapie nie ma. Triss i Declan też nie pozwalają popchnąć gry dalej.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Scooterek: zadnie z bankiem zrobiłem. Poboczne wszystkie zrobiłem. W ruinach go nie ma, u druidów też nie. Jak głupi wszystkie lokacje przeleciałem, żeby ich znaleźć. To jakiś bug.
  • Odpowiedz
@Pawery1: To może popchnij pozostałe zadania? W W1 czasem było tak, że niektóre zadania, wydawałoby się poboczne, odblokowywały pewne rzeczy jak np. linie dialogowe. Obecnie powinieneś pogadać z Triss, może jest coś co ją blokuje?
Rozlokowałeś magiczne czujki?
  • Odpowiedz
  • 0
@Scooterek: zrobiłem już wszystkie zadania poboczne. Wszystkie romanse. Zostało mi tylko bez przebaczenia. Zlecił mi tę misję kupiec. Mam pogadać z elfem lub rycerzem. Gadałem z veleradem. Triss, declanem, talarem. Nic nie pomaga. To jakiś bug chyba. Poradniki też przejrzałem. Niby nie powinienem wykonać zadania dla elfa i zakonnika, ale udało mi się je oba zrobić. To chyba przez to.
  • Odpowiedz