Aktywne Wpisy

#gielda
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a

źródło: image
Pobierz
Clefairy +37
Jak można tak wyprać mózgi ludziom, ze cieszą się z zabicia cywilów w Izraelu i gratuluje się z tego powodu irańskiemu fundamentalistycznemu reżimowi, który grozi wojną nuklearną?
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna

źródło: s
Pobierz
Jaki termos polecacie, i w jakiej objętości?
Kupiłem taki Thermos 1.2L, raczej chwalony ale trochę zbyt masywny do plecaka.
#yerba #yerbamate #yerbamatewykopclub
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzDobrych firm nie mam za dużo, Esbit, Thermos, Tatonka oraz Rockland. Tego ostatniego szczególnie polecam bo ma parametry jak Esbit a jest 3x tańszy
@ApropoDefakto thx
W sumie może się przemęczę z tym Thermos Kingiem, ma dobre opinie.
Jeżeli chodzi o pojemnośc, to 1L wam wystarcza czy dolewacie? (Wiem że to indywidualna sprawa, ale pytam jakie Wasze doświadczenia :))