#kononowicz haha wystarczy popełnić mema z humorkiem i w mniej niż 15 minut (czas godny dyżurki 24/7) następują kolejne produktywne zgłoszenia z dwóch telefonów (bo z jednego widocznie się nie zgłosiło) od tego, co "wali go nasz hejt" xD #patostreamy
@NicolasLatifi: Pewnie za brak tagu #patostreamy czyli nic nie warte są te zgłoszenia, bo konta Ci nie zrzucą ( ͡°͜ʖ͡°). Bezproduktywne zgłaszanie, nietyPOwe, godne tylko jednej rodzinki z południa Polski, która zeruje na Krzysztofie Kononowiczu i trudni się patostreamingiem Do moderacji: Nie atakuje go, bo sąd potwierdził, że Sławomir Nowak jest patostreamerem i oddalił całkowicie oskarżenie powoda.
@NicolasLatifi: Ale to przecież BOT wykopowy, nie pamiętasz co lateksowe psy mówiły? Jak mówią, że to BOT albo, że wcale nie są Sławkiem, to tak jest ( ͡°͜ʖ͡°)
o i moje ulubione, jak zielonka wpada i pisze: "Dawno nie interesowałem się szkolną ale czy może mi ktoś powiedzieć co ten Olgerd blablalba" XD
Boty istnieją bo na tagu famemma też hurtowo spadają posty, widać że to jakiś automat robi.
@PZt37: robię taki eksperyment naukowy, że nie taguję szkolnej jako patostreamy i to nie jest tak, że wpisy są zgłaszane i poprawiane w regularnych odstępach czasu. Dziwnym trafem zawsze jak napisze się posta krytykującego lub żartującego z wiadomo-kogo to błyskawicznie następuje sprzątanie. Dodatkowo po bardziej soczystych postach zgłaszane są wpisy np sprzed 3 lat
@NicolasLatifi: Ja ugółem nie atakuję dla ich, nie mam wulgarnych postów, nie wchodzę w interakcję z robactwem tagowym i nigdy nie miałem całej listy pozgłaszanych postów sprzed lat, za to gdy zapomnę tagu patostreamowego to szybko jest jakby z automatu dodany.
@PZt37: Ja nawet wiem jak te mityczne BOTy się nazywają Chica*, Wulkanizator*, Panicz*. Oni tu siedzą cały czas i jak ktoś zbyt mocno pociśnie Sławomira, to zaś przeglądają archiwum takiego mirka i zgłaszają wszystko jak leci. Ale limit na takie zgłaszanie jest, chyba gdzieś 30-40 zgłoszeniach jest blok na kilka godzin. Mogą też korzystać kilku czy kilkunastu kont. Oni są nietyPOwi.
@prawilnik: Możliwe że takie osobniki mają tyle wolnego czasu że przeglądają czyjeś posty kilka lat wstecz, o dziwo jeszcze im nie podpadłem, za dużo POmagam za mało hejtuje najwyraźniej ( ͡°͜ʖ͡°)
Ja ugółem nie atakuję dla ich, nie mam wulgarnych postów, nie wchodzę w interakcję z robactwem tagowym i nigdy nie miałem całej listy pozgłaszanych postów sprzed lat, za to gdy zapomnę tagu patostreamowego to szybko jest jakby z automatu dodany.
@PZt37: trafiłeś pan na listę antylateksów (nie ma się czego wstydzić, wręcz to świadectwo rigczu) i już cię obserwują ( ͡°͜ʖ͡°) btw. krótko po
źródło: kolllejny_produktywny_dzien_chollllerajasna
Pobierzo i moje ulubione, jak zielonka wpada i pisze:
"Dawno nie interesowałem się szkolną ale czy może mi ktoś powiedzieć co ten Olgerd blablalba" XD
@PZt37: robię taki eksperyment naukowy, że nie taguję szkolnej jako patostreamy i to nie jest tak, że wpisy są zgłaszane i poprawiane w regularnych odstępach czasu. Dziwnym trafem zawsze jak napisze się posta krytykującego lub żartującego z wiadomo-kogo to błyskawicznie następuje sprzątanie. Dodatkowo po bardziej soczystych postach zgłaszane są wpisy np sprzed 3 lat
Na tagu #famemma też są takie odpowiedniki,
@PZt37: trafiłeś pan na listę antylateksów (nie ma się czego wstydzić, wręcz to świadectwo rigczu) i już cię obserwują ( ͡° ͜ʖ ͡°) btw. krótko po
źródło: interwencja_policji_podejrzenie_art2137KK
Pobierz