Wpis z mikrobloga

@NicolasLatifi: Pewnie za brak tagu #patostreamy czyli nic nie warte są te zgłoszenia, bo konta Ci nie zrzucą ( ͡° ͜ʖ ͡°). Bezproduktywne zgłaszanie, nietyPOwe, godne tylko jednej rodzinki z południa Polski, która zeruje na Krzysztofie Kononowiczu i trudni się patostreamingiem Do moderacji: Nie atakuje go, bo sąd potwierdził, że Sławomir Nowak jest patostreamerem i oddalił całkowicie oskarżenie powoda.
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: Ale to przecież BOT wykopowy, nie pamiętasz co lateksowe psy mówiły? Jak mówią, że to BOT albo, że wcale nie są Sławkiem, to tak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)

o i moje ulubione, jak zielonka wpada i pisze:
"Dawno nie interesowałem się szkolną ale czy może mi ktoś powiedzieć co ten Olgerd blablalba" XD
  • Odpowiedz
Boty istnieją bo na tagu famemma też hurtowo spadają posty, widać że to jakiś automat robi.

@PZt37: robię taki eksperyment naukowy, że nie taguję szkolnej jako patostreamy i to nie jest tak, że wpisy są zgłaszane i poprawiane w regularnych odstępach czasu. Dziwnym trafem zawsze jak napisze się posta krytykującego lub żartującego z wiadomo-kogo to błyskawicznie następuje sprzątanie. Dodatkowo po bardziej soczystych postach zgłaszane są wpisy np sprzed 3 lat
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: Ja ugółem nie atakuję dla ich, nie mam wulgarnych postów, nie wchodzę w interakcję z robactwem tagowym i nigdy nie miałem całej listy pozgłaszanych postów sprzed lat, za to gdy zapomnę tagu patostreamowego to szybko jest jakby z automatu dodany.
  • Odpowiedz
@PZt37: Ja nawet wiem jak te mityczne BOTy się nazywają Chica*, Wulkanizator*, Panicz*. Oni tu siedzą cały czas i jak ktoś zbyt mocno pociśnie Sławomira, to zaś przeglądają archiwum takiego mirka i zgłaszają wszystko jak leci. Ale limit na takie zgłaszanie jest, chyba gdzieś 30-40 zgłoszeniach jest blok na kilka godzin. Mogą też korzystać kilku czy kilkunastu kont. Oni są nietyPOwi.

Na tagu #famemma też są takie odpowiedniki,
  • Odpowiedz
@prawilnik: Możliwe że takie osobniki mają tyle wolnego czasu że przeglądają czyjeś posty kilka lat wstecz, o dziwo jeszcze im nie podpadłem, za dużo POmagam za mało hejtuje najwyraźniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja ugółem nie atakuję dla ich, nie mam wulgarnych postów, nie wchodzę w interakcję z robactwem tagowym i nigdy nie miałem całej listy pozgłaszanych postów sprzed lat, za to gdy zapomnę tagu patostreamowego to szybko jest jakby z automatu dodany.

@PZt37: trafiłeś pan na listę antylateksów (nie ma się czego wstydzić, wręcz to świadectwo rigczu) i już cię obserwują ( ͡° ͜ʖ ͡°) btw. krótko po
NicolasLatifi - >Ja ugółem nie atakuję dla ich, nie mam wulgarnych postów, nie wchodz...

źródło: interwencja_policji_podejrzenie_art2137KK

Pobierz
  • Odpowiedz