Wpis z mikrobloga

Typ się nie wstawił na godzine przesluchania tylko ukrył w telewizji, bo liczył na dymy.
Policja zachowała zimną krew i probowala go doprowadzić bez eskalacji bo wiedziala co się świeci.
Komisja uznała ze jak go nie ma to kończą obrady bo się nie wstawił i tyle.
Faktycznie szachy 8D xD

#polityka #republika
mam_spanko - Typ się nie wstawił na godzine przesluchania tylko ukrył w telewizji, bo...

źródło: 1000051356

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mam_spanko: Zajebiście ich rozegrał! Brawo Panie Stanowski za tego celnego twitta. Większość ludzi zapomniała o tej komisji, ale przyjechał szeryf z obsraną pieluchą i wszystkim przypomniał o swoich winach.
  • Odpowiedz
Komisja uznała ze jak go nie ma to kończą obrady bo się nie wstawił i tyle.

@mam_spanko: ale po co piszesz bzdury xD Komisja miała informację, że jest doprowadzany na komisję. Wbrew wcześniejszym zachowaniam, gdzie czekano na świadków, przekładano rozpoczęcie komisji to teraz nagle nie czekają. A nawet sami mówią "szybko głosujemy bo zaraz wejdzie". Czy to jest logiczne? Miało być wielkie oranie Zera a wyszła medialna szopka
  • Odpowiedz
  • 23
@PomocnikBob: a to jest jakiś obowiązek czekania? Przecież to wynika z dobrej woli a nie z prawa.
Nie wstawił się to się nie wstawił.
Dobrze wiedział kiedy i na którą ma być to wolał im zagrać na nosie i poleciał do republiki
  • Odpowiedz
Ale on nie miał się stawić na godzinę, tylko miał być doprowadzony na godzinę

@kogi: skoro już robisz takie fikołki to wspomnij, że miał być doprowadzony na komisję dlatego, że wcześniej czterokrotnie nie stawił się na wyznaczony termin.
  • Odpowiedz
@mam_spanko: Oczywiście, że nie ma. Ale ja jako obywatel, z którego podatków idzie opłacanie tej komisji, oczekuję sprawnych działań komisji, a nie wojenek politycznych. Poczekali by kilka minut i zero by odpowiadał na pytania. A tak kolejne przedłużanie, kolejne wojenki polityczne...
  • Odpowiedz
Wbrew wcześniejszym zachowaniam, gdzie czekano na świadków, przekładano rozpoczęcie komisji to teraz nagle nie czekają.

@PomocnikBob: Ale weź zauważ że przekładano z powodów które są zrozumiałe albo losowe, a nie z powodu że wezwany na komisje wpierw musiał iść do telewizji, do grubasa żeby się w wypłakać. Od kilku miesięcy twierdzi że na komisji się nie stawi więc można domniemywać po 20 minutach czekania na niego że się nie stawi.
  • Odpowiedz
@PomocnikBob

@mam_spanko: Oczywiście, że nie ma. Ale ja jako obywatel, z którego podatków idzie opłacanie tej komisji, oczekuję sprawnych działań komisji, a nie wojenek politycznych. Poczekali by kilka minut i zero by odpowiadał na pytania. A tak kolejne przedłużanie, kolejne wojenki polityczne...

Taaa Ziobro by odpowiedzial na pytania, albo wygłosiłby by tylko wypowiedź swobodna albo totalnie ich ignorował.

A tak to jest szansa że pójdzie do aresztu na 30
  • Odpowiedz