Aktywne Wpisy

Umeraczyk +5
W ogóle baba z mieczem jest lepsza niż goła baba

Czy Srej Le jest dalej tak samo zakochana w panu Prezesie Adamie jak była, gdy się poznali w czasach przed otwarciem Polonii?
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

Tylko ludzie przeceniają co da się zrobić w rok a nie doceniaja tego ile można zrobić w 10 lat i to samo dzieje się w Tesli.
Tesla roadster second gen pokazali oficjalnie w 2017 razem z Semi, mamy 2025
ilośc wyprodukownaych roadsterów
@levzor: z całym szacunkiem dla wszystkich osób pracujących fizycznie, ale nie trzeba wyższej inteligencji, by pracować na niektórych stanowiskach. Praca w fabrykach to często praca w bardzo hermetycznym środowisku, gdzie rozmyślanie robota na temat swojego istnienia nie jest w żaden sposób konieczne.
niemniej jednak, dodałem sobie parę filmów z nim do kolejki
@levzor: 30 lat? dawno nie spotkałem osoby, która sprawiała wrażenie, że coś się orientuje w AI, a jednocześnie jest takim pesymistą w tej kwestii.
Ja wolę być miło zaskoczony niż niemiło rozczarowany xd
A ci co mają ferrari to nim jeżdżą do roboty vide Lewandowski
Xd z ciebie typie
@bb007: Lewandowski nie jest typowym przykładem. Jeden z najlepiej zarabiających polskich sportowców jest idealnym przykładem, że nie każdy może sobie pozwolić na to, by korzystać z rozwiązania, które jest "optymalizowane pod wydajność, bez względu na cenę".
Większość osób jest niewolnikiem twardej ekonomii, który wymusza stosowanie narzędzi
@kamilos7000r: ( ͡° ͜ʖ ͡°) zachęcam do dyskusji. Po to napisałem ten kawałek. Jeżeli się mylę, będę bardzo wdzięczny za wykazanie mi błędów rozumowania.
@bb007: dokładnie o tym pisałem:
źródło: dlugi-ogon-long-tail
Pobierz@hansschrodinger: IMO, każdy najpierw będzie wolał mieć klientów firmowych. A tych nie braknie przez długi czas.