Aktywne Wpisy
srogi_pierog +189
Mirki i mirabelki, ktoś się nie bał i zaj*bał we Wrocławiu te dwa drzewa. Nie robię sobie dużych nadziei na odzyskanie, bo ten kto wie, jak się nimi zająć, to ich nie kupi, a kto nie wie, to straci je w kilka dni. Nie chodzi nawet o ich wartość finansową, ale emocjonalną - modrzewia uprawiałem w donicy 13 lat, a jałowca 10.
W każdym razie, gdyby komuś wpadły w oko na czyimś
W każdym razie, gdyby komuś wpadły w oko na czyimś

źródło: lost
Pobierz
Silklash +28
Stanowski miał rację wyrzucając tego matoła. Niektórzy mówią o tym, że skoro dopuścił do dyskusji Brauna, to powinien też maciaka, bo to ruskie onuce. Jednakże, delikatna różnica między braunowym kiepem, a maciacką onucą jest taka, że Brauna sobie sami wyhodowaliśmy i on jest "naszą" ruską onucą, a maciak został przysłany ze wschodu. Ostracyzm wobec takich podludzi jak maciak, oraz sprowadzanie ich do ziemi, że nie ma miejsca na nich w debacie publicznej
Cześć. Chciałbym kupić najtaniej telefon OnePlus z Europy, by działał esim i Android Auto. Wiem, że można kombinować sporo ze zniżkami, ale nie jestem już studentem. Można jakoś ogarnąć tą zniżkę studenta i absolwenta nie będąc właśnie studentem? Chciałem kupić mail studencki na https://eduemailshop.com/, ale facet nie odpisuje. Z tego co wiem, to zniżki są dostępne na StudentBeans i Uniperks.
Ewentualnie wejdę do jakieś grupki studenckiej i tak załatwię sobie kody.
Z góry dzięki.