Wpis z mikrobloga

Znacie jakąś firme która w sensownych pieniądzach robi biurka na wymiar? Ja wiem że można kupić sobie stelaż elektryczny i kawałek blatu i samemu ogarnąć, ale zależy mi na wypasionym biurku z ładowarką indukcyjną ledami itp no i do tego moje zdolności manualne są takie że prędzej rozpierdziele blat niż ładnie estetycznie wszystko do kupy poskładam. Zależy mi na biurku 180x70 bo PC chce mieć na blacie do tego mały laptop i monitor ultra wide 32-34cale
#biurko #biurkoelektryczne #programista15k #pcmasterrace
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@okrupnik mam 30, lubie swiatelka, klawa myszka i caly komp swieci sie jak psu j---a nawet w domowym biurze mam lampę sufitowa z kolorkami, grając np w diablo odpalam wszystko na czerwono i zajebisty klimacik jest.
  • Odpowiedz
@Sasko

Szczerze nie warto. Ogarniesz to samo za o wiele mniejsze pieniądze z pomocą kolegi.

Ja zamówiłem na przecenie z Amazona stelaż songmics, pojechałem do Castoramy po blat kuchenny (i jest porządny drewniany, a nie g---o sklejka), olej i wyszło mnie to razem 1200zl. Jak potrzebujesz porobić jakieś otwory czy coś to może ci tam nawet na miejscu zrobią, a jak nie to po prostu dzwonisz po jakiegoś pana Mirka i on
  • Odpowiedz