Aktywne Wpisy
Adolf_hit_her +267
#rozowepaski #niebieskiepaski w pytanie na śniadanie panie mówią, że w straży granicznej są traktowane tak samo jak mężczyźni.
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta

źródło: Screenshot-2025-05-16-10-31-39-22-e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierz
kluha666 +87
Część wykopków mi odradzała kupno tego laptopa, ale nie słuchałem ich i zrobiłem tak jak czułem. I co się okazało? To był strzał w dziesiątkę. Gram dużo częściej i dużo więcej. Do tego samo granie sprawia mi większą radość niż na Steam Decku. Laptop wyposażony w Ryzen 5 4600H i RTX2060. Wiem, że nie jest to wysoka półka, ale mi jak najbardziej odpowiada. Jestem strasznie szczęśliwy. Do tego objawy negatywne schizofrenii, tak

źródło: 1000009624
Pobierz
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka #cejrowski
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-31 090208
Pobierz@Witosa_7_86-160_Warlubie: może akurat siedzieć w Stanach
Nic dziwnego że popiera Trumpa.
Cejrowski w domu: aaaas robaki, skandal, granda,
@Tommy__: bo ludzie jeszcze pamiętali jego skądinąd świetny program "Boso przez świat". Poglądy mu się nie zmieniły, po prostu teraz jest utożsamiany z "Sumlińskimi, Kaniami, Rachoniami i telewizjami Republika".
Tutaj się podnieca jakimś gownem z masą cukru i przy okazji musi zaatakować Europę xD
Edit: uu, przegapiłem że unieważnił pierwszy ślub i jest teraz z Joanną Najfeld żonaty
No był, był. W którymś odcinku ten idiota stanął sobie na żółwiu mówiąc, że on nie ma czucia a wie to z lekcji biologii.
Pardon, PERSONEL WC.
Żeby w razie czego nie było, że to jego poglądy.
@fornson23: Jak prawdziwy patriota któremu się morda na temat Polski nie zamyka.