Aktywne Wpisy

annlupin +6
macie wybrane horrory na jutro czy nie oglądacie se takich ugułem

freddd +5
Szukam takiego blatu na wymiar (orzech europejski)
ma ktoś info gdzie takowy można nabyć? z niektórymi sklepami niestety trochę trudno się dogadać.
ma ktoś info gdzie takowy można nabyć? z niektórymi sklepami niestety trochę trudno się dogadać.
źródło: biurko-regulowane-elektrycznie-dwusilnikowe-d2-bialy-z-blatem-orzech-eu
Pobierz

Planszówka - o co z nią chodzi?
Niby jest do kupienia to czemu ciągle jest zbierana kasa na jakiś starterach itd
Czym różni się edycja która już wyszła a na którą jest zbierane znowu?
Czy można kupować te dodatki osobno i uzbierać kompletna edycję czy dają jakieś bonusy których nie można dokupić później?
Btw jak , rozgrywka? Była kiedyś już planszówka Heroes, grałem w nią i niepotrzebnie skomplikowana jest i przydluga, H3 jak patrzyłem również się taka wydaje, więc pytanie czy warto w ogóle?
Odnośnie poziomu trudności to czytałem, że zajebiście skomplikowana i trzeba spędzić pół dnia na samym czytaniu zasad i grze próbnej, żeby w ogóle spróbować zagrać jako tako z ludźmi. Na pewno nie typ gry co zaprosisz znajomych i szybko wam wytłumaczę o co chodzi i gramy ¯_(ツ)_/¯
@szczekacz666: Zbierają hajs na produkcję dodatków i z kickstartera jest taniej ale dostajesz
CO do rozgrywki to nie nazwałbym tej gry przesadnie trudną a raczej złożoną. Faktycznie jest tam bardzo dużo mechanik, z czego są one same w sobie dość proste. Największą wadą tej gry jest długość rozgrywki. O ile granie 1vs1 bardzo dobrze mi siadło to