Aktywne Wpisy

xmadesio +89
Dzisiaj mija 4 lata odkąd #emigracja do #lodz
Pamietam jakby to było wczoraj: pociąg, jeden bagaż, laptop, bilet w ręku i marzenia. Samotna emigracja nie jest łatwa. Szukanie pracy, nieprzespane noce i wewnętrzne rozterki czy w ogóle warto. Inne miasto, inny język, inni ludzie. Rodzina i dawni przyjaciele w Krakowie. I ciagle zadawanie sobie tego samego pytania „czy warto?” „Czy dam radę?”
Dzisiaj wiem, ze nie warto. Nie
Pamietam jakby to było wczoraj: pociąg, jeden bagaż, laptop, bilet w ręku i marzenia. Samotna emigracja nie jest łatwa. Szukanie pracy, nieprzespane noce i wewnętrzne rozterki czy w ogóle warto. Inne miasto, inny język, inni ludzie. Rodzina i dawni przyjaciele w Krakowie. I ciagle zadawanie sobie tego samego pytania „czy warto?” „Czy dam radę?”
Dzisiaj wiem, ze nie warto. Nie

źródło: IMG 2412
Pobierz
mickpl +412
"Niemiecka sieć Lidl, znana z dyskontów spożywczych, rozważa wejście na rynek deweloperski w Polsce. Jednym z przykładowych projektów jest plan budowy bloku mieszkalnego na Bielanach w Warszawie. "
Nie, w ogóle nie mamy bańki mieszkaniowej w Polsce. Ani troszeczkę.
#nieruchomosci
Nie, w ogóle nie mamy bańki mieszkaniowej w Polsce. Ani troszeczkę.
#nieruchomosci
@ibleedforyou: no. Bo można przecież dupę pokazywać
@ibleedforyou: Trzeba, trzeba i za jakiś czas się o tym brutalnie dowiesz.
Ostatnio sobie zrobiłem obliczenia w jakieś 3 minuty na spacerze bo mi sie nudziło że potrzeba byłoby kupić ok 8000 obligacji żeby żyć z dochodu pasywnego. Wydaje się dużo, ale czy na pewno? Jesli twoi starzy inwestują 800+ w obligacje to wchodząc w 18 urodziny masz ponad 300 koła, inwestujesz to