Wpis z mikrobloga

#przegryw
Mając stulejkę, warto się obrzezać całkowicie? Mam ogromnie wyczulone żołędzie na dotyk, po prostu nie mogę nawet go dotknąć, bo wprawia to mnie w dyskomfort.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TrexTeR: idź do urologa, teraz są maści na to i może nie będzie trzeba w ogóle ciąć. I są też różne obrzezania, nie zawsze trzeba się całego napleta pozbywać
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@qew12 tzn. nie chodzi po prostu o obrzezanie, żeby p---s wyglądał dobrze, ale po prostu o usunięcie stulejki. Iść na całego i się obrzezać całkowicie czy jak... Nwm sam
  • Odpowiedz
@TrexTeR: tak, warto. Na początku będzie Ci ciężko i może trochę boleć, ale to przejdzie. Stulejka jest obrzydliwa. Wiecznie masz tam resztki spermy, moczu, potu, martwego naskórka, wszystko się tam kisi. Masz milion razy większe szanse na infekcje i różne choroby przez to.

I przede wszystkim jak będziesz miał dziewczynę to robiąc to bez gumy będziesz jej wprowadzał do ciała pełno syfu przez który może zachorować. Już nie mówiąc o
  • Odpowiedz
@TrexTeR: Nie dygaj, posmaruje Cię lidokaina, przetnie skórę, tydzień dwa poboli i przestanie, a psychika wróci na właściwe tory. To nie jest wielka operacja, tylko dwa machnięcia skalpelem. Żołądź też się z czasem przyzwyczai do bodźców i nic nie będzie bolało, no ale najpierw trzeba go wyzwolić ze stulei, a im wcześniej, tym lepiej dla Ciebie i Twojej psychiki. Tu nie ma co myśleć, tylko trzeba działać.
  • Odpowiedz