#samsung #telefon #iphone co byście brali s25 czy s25 ultra. Mam s25 256 za 2900 i s25u 256 za 4500 w tym momencie. Mam ip13 mini i wróciłbym do Samsunga. Zastanawiam się tylko który będzie dla mnie lepszy. Nie jestem jakimś zapaleńcem telefonowym. Głównie zależy mi na słuchaniu muzyki/zdjecia/przeglądanie internetu. Wiem, że największa różnica będzie między nimi w wielkości i właśnie aparacie, ale też nie jestem pewien czy jest sens dopłacać 1600 dla samego aparatu i pewnie innych opcji z których nie będę korzystał.
@Fifitek: nie będzie przepaści. S25 znacznie lepiej wziąć niż S24 FE. Aaaaale, jeśli zależy Ci na jakości dźwięku to Samsungi nie wspierają aptX HD. Z tych, nazwijmy to lepszych, kodeków audio jest LDAC i SSC (Samsung Scalable Codec - daje radę, ale jest kompatybilny tylko z nowszymi słuchawkami Samsunga).
@cibronka: dzięki wielkie za pomoc. Kupiłem zwykłą s25 i teraz pozostaje czekać :). Chyba będę zadowolony a przy ultra pewnie bym nie docenił i nie umiał wykorzystać połowy funkcji.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link