Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia
W trakcie prac domowych wzięło mnie na pokuszenie by odsłuchać „wywiad” z Boczkiem.

Kto mi teraz zwróci za leczenie?

Macie podsumowanie:
- Boczek uważa że jest bardzo dojrzały bo zaciążył dziewczynę co była na drugim roku STUDII i on wtedy pracował zamiast balować więc to był związek czterdziestolatków (nie chodzi o matkę dziecka tylko kogoś innego, jej potem umarła matka i pewnie była w depresji)
- Boczek tylko spytał czy Agata chce nowe obrączki na ślubie kościelnym więc jak mogło ją wystraszyć takie pytanie (on nie planował, że ten kościelny to ma być za rok?) a poza tym to dla niego bardzo ważna sprawa (chociaż sam nie wie czemu) więc jak on chce kościelny to ma być
- Boczek w ankiecie zaznaczył, że nie chce osoby co pali więc co te ekspertki odjaniepawliły znowu
- wg Boczka Agata nie lubi dzieci więc znowu została olana jego ankieta
- czy on tam powiedział, że jego syn w tym roku będzie miał CHYBA 11 lat? (Słabo słychać, ogólnie kijowa jakość dźwięku)
- nie powiedział nigdy synowi o programie. Jego syn dowiedział się od kolegów, ale wg Boczka 11 lat to jest jeszcze głupiutkim dzieckiem więc nic mu nie będzie tłumaczył
- Boczek ma przepracowane dzieciństwo ale Agata jest chora i on mógłby ją wspierać w leczeniu
- Agata ma ciężką sytuację w domu bo jej mama miała pojechać do rodziny by zostawić im mieszkanie puste?????
- to co inni gadali mu o Agacie to prawda ale głosy ludzi o nim w internecie (byłe partnerki) to już brednie
- jak ona mogła zataić ten dom, a poza tym to widział zdjęcia domu już wcześniej
- niby nic nie sugeruje ale ciągle gada że na ślubie Agata była inna więc to może ten a-----l
- wg niego Agata wypiła całą butelkę wina przed ślubem (ja tam pamiętam kieliszek?) i zamiast tego powinna wypić setkę w kiblu po kryjomu xD on wcale nie sugerował na insta, że ona ma problem alkoholowy
- jego ankieta czy Agata jest toksyczna wcale nie była nieodpowiednia, ale Agaty odgryzka z oceną jego wyglądu to już była poniżej klasy i poziom zwierzęcia xD
- Agata zła bo nie poruszyła tematu jego dzieciństwa które on chciałby by mu zwrócono
- były Agaty kłamie i po co te nagranie w ogóle
- NO I INNE JESZCZE ASPEKTY
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@general_row_grotecki: TVN tylko do mnie wypisuje o komentarz. A jak mnie kiedys zaprosili na wywiad jakis czas temu i powiedzialam, że chetnie ale jak usuną krzywdzące komentarze na ich stronie na fejsie, to mi nawet nie odpisali XD
  • Odpowiedz
@Gaciurka (off-topic) masz moje wsparcie, za każdym razem jak widziałam jak się wkurzasz w programie to po prostu rozumiałam te reakcje, ja tak samo reaguje na bliskiego toksyka (niestety rodziny się nie wybiera), takie emocjonalne reakcje wynikają z bezradności i bezsilności, kto nigdy nie obcował z osobą z zaburzeniem narcystycznym to nie wie jak to triggeruje człowieka, takie osoby konfabulują, manipulują, zaprzeczają temu co powiedziały 5 minut wcześniej i zawsze odwracają
  • Odpowiedz