Aktywne Wpisy

sildenafil +290
W latach 2020-2024 do NFZ odprowadziłem 38 971,71 zł w postaci składek zdrowotnych.
W tym samym okresie naraziłem Fundusz na refundację kosztów leczenia w wysokość 2001,15 zł
Gdy chciałem zarejestrować się w systemie publicznym do specjalisty ze skierowaniem od lekarza POZ otrzymałem termin wizyty na kwiecień 2026. Poszedłem prywatnie wydając 280 zł, przy czasie oczekiwania na wizytę 4 dni.
Gdybym miał te 36 970,56 zł na swoim koncie zamiast na zamrożonym “wspólnym” z
W tym samym okresie naraziłem Fundusz na refundację kosztów leczenia w wysokość 2001,15 zł
Gdy chciałem zarejestrować się w systemie publicznym do specjalisty ze skierowaniem od lekarza POZ otrzymałem termin wizyty na kwiecień 2026. Poszedłem prywatnie wydając 280 zł, przy czasie oczekiwania na wizytę 4 dni.
Gdybym miał te 36 970,56 zł na swoim koncie zamiast na zamrożonym “wspólnym” z

źródło: IMG_2709
Pobierz
Ksiega_dusz +3
Co myślicie o programiście 8 lat doświadczenia, który na rekrutacji na etapie live-coding do kontraktornii wykłada się na tym zadaniu - wrzucony screenshot. Nie można było korzystać z czatu GPT, czas na zadanie to była 1h 15 min.
Czy dałbyś to radę zrobić na rekrutacji?
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska
Czy dałbyś to radę zrobić na rekrutacji?
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-04 114308
PobierzOdpowiedz
- Dałbym to radę zrobić na rekrutacji 34.8% (168)
- Nie dałbym rady zrobić tego na rekrutacji 19.0% (92)
- Nie jestem programistą i nie muszę robić fikołków 46.2% (223)
przecież jak wprowadzą podatek katastralny to niektórzy będą dwa-trzy miesiące pracowac na sam podatek. powiedzmy ze moje mieszkanie, blisko centrum, stolica województwa,.74m2, jest warte 500k. przy 2% to 10k rocznie do zaplaty xd to nie wiem jakie fikołki o dzietności tutaj na #nieruchomosci będziecie wystawiać żeby wyszło ze kilka-kilkanascie tysięcy złotych rocznie ekstr podatku jest git. to dopiero demografia wystrzeli to the moon, tylko e którą stronę:D jakbym miał tyle płacić dodatkowo to bym w sumie sprzedał funduszowi albp fliperowi, byleby hajs był
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Beniamin juz widze jak mieszkania tanieja z 500k na 200k xd czekaj dalej 2 tygodnie ze spadkami
@e_mati tak tak,.na pewno nie będzie od pierwszego, nigdy przenigdy, tak jak tymczasowo
Idźmy dalej po co emeryt ma żyć skoro za chwile umrze, po co nam emeryci, tylko są obciążeniem systemu emerytalnego produkują tylko szkody, idąc dalej po co w ogóle żyć żeby potem umrzeć w niewoli i męczarni? już lepiej będzie żyć jak wolne zwierze przez
Często skupują oni mieszkania i nawet ich nie wynajmują co doprowadza do tego, ze całe bloki stoją puste.
Powtarzasz propagandę fliperów i handlarzy mieszkań i to przez ludzi takich jak ty w tym kraju nie można wynająć mieszkania.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
XD widze konfederata pseudolibertarianin motzno.
Nie nikt nie zrobi 30 spółek żeby mieć na każdą mieszkanie bo nie będzie się mu to kompletnie opłacało. Tak samo jak biznesy nie upadły po zakazie prac dzieci ani po