Aktywne Wpisy

Nighthuntero +269

źródło: 1000021004
Pobierz
yourgrandma +52
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:

źródło: MUSICALE
Pobierz
Poleci ktoś jakiegoś fajnego e-papierosa w racjonalnej cenie może 200-300 zł w necie? Jednorazówki wykańczają finansowo.
#palenie #epapierosy #epapieros #waporyzacja #liquidy
Grzałka starcza na jakiś+/- tydzień a koszt nowej 20zl
Zapłaciłem za niego jakieś 70zl
Wcześniej miałem voopoo drag S i ciągle coś się w nim j----o, a to przeciekał a to sam zaczynał grzać jak zostawał
źródło: temp_file6140982341604514387
PobierzZauważyłem też że chyba najbardziej przepalały się na tych słodkich albo tak mi się wydaje.
A ja cały czas słodkie palę xD
Może dlatego tak mi się przepala
źródło: temp_file1100798356213172746
Pobierz