Wpis z mikrobloga

Dziś wpadła nowość w #mcdonalds - Maestro Grilled Mushrooms. Ogólnie bez szału, z Maestro wolę klasyka lub tego z bekonem i cheddarem. Pieczarki bez smaku, bez soli i pieprzu, takie duszone. Sosów mało i nez wyrazu. Liczyłem na namiastkę Kanapki Szefa Kuchni ale to chyba nie to xd przy okazji kartofelki sobie dobrałem. Klasyk, jak zawsze
#fastfood
Vadzior - Dziś wpadła nowość w #mcdonalds - Maestro Grilled Mushrooms. Ogólnie bez sz...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vadzior te maestro są 4zł droższe od drwala, jak one wyglądają wielkościowo w porównaniu do drwala i bigmaka? Na zdjęciu wygląda jak jakiś malutki wypierdek.

To jest kotlet wieprzowy? Bo jakiś taki blady
  • Odpowiedz
  • 2
@HumanBeing: Powiedziałbym że tak pomiędzy drwalem, a bigmakiem, choć mięsa więcej, co zresztą widać po ilości białka.
Kotlet wołowy, tak jest podane. Mięso jest inne niż w innych kanapkach, nie jest to 4:1 jak w royalu.
Jak ma być tanio to na pewno nie kupuj xD bo jest droższe, nie ma kuponów na to, a ilościowo pewnie z 2 gryzy więcej.
  • Odpowiedz
@Vadzior: wlasnie chcialem zamowic, bo skojarzyla mi sie z szefem. Dzieki, wybiore inne miejsce XD

Kanapka szefa ogolnie jest mega latwa do podrobienia w domu jesli tesknisz za smakiem. Wystarczy po przewroceniu miesa wrzucic pociete pieczarki i zostawic chwile na patelni po jego wyjeciu. Ladujesz majonez na gore bulki i wrzucasz tam dosolone i dopieprzone pieczarki i bam! Masz smak szefunia za ktorym teskinsz
  • Odpowiedz
  • 1
@eric2kretek: na pewno masz rację, ale gdyby mi się chciało samemu coś robić to bym nie jadał w gastro xD
w tym maestro w sumie też nie ma jakiś mocno innych składników ale wydaje mi się, że szefunio smakował inaczej, być może o sos chodzi, w szefie był chyba jakiś wręcz biały, może nawet i czysty majo
w każdy razie, rozczarowanko i nawet nie mam ochoty śpieszyć się z odświeżeniem
  • Odpowiedz
być może o sos chodzi, w szefie był chyba jakiś wręcz biały, może nawet i czysty majo

@Vadzior: No to bylo cos jak smietanowy w maku - ktory najbardziej przypomina majonezy jak winiary i podobne XD Porzadna lyzka na gorze bulki i dosolone dopieprzone pieczarki usmazone na tluszczu z burgera robia idealnie robote, a calosc podrabiania tej kanapki to 5minut. A szefuncia na ostro na bank jadlem. Ogolnie jadalem ja
  • Odpowiedz