Aktywne Wpisy
Hazzy90 +95
#gielda no i tak się to kręci

źródło: 1000027391
Pobierz
toporek1234 +6
Widzę, że tu na tagu się nieźle pozmieniało przez kilka lat.
Kiedyś to była beka ciśnięta z sąsiadów, z Nowaków i innych, nikogo nie obchodził ich los i życie w sąsiedztwie tucznika, wręcz radość z dosrywania a teraz same współczucia, potępienia krzywych akcji i płakanie nad ich losem xDDD
no dziwnie się to czyta po tylu latach przyznam xD
#danielmagical
Kiedyś to była beka ciśnięta z sąsiadów, z Nowaków i innych, nikogo nie obchodził ich los i życie w sąsiedztwie tucznika, wręcz radość z dosrywania a teraz same współczucia, potępienia krzywych akcji i płakanie nad ich losem xDDD
no dziwnie się to czyta po tylu latach przyznam xD
#danielmagical
#fastfood
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTo jest kotlet wieprzowy? Bo jakiś taki blady
Kotlet wołowy, tak jest podane. Mięso jest inne niż w innych kanapkach, nie jest to 4:1 jak w royalu.
Jak ma być tanio to na pewno nie kupuj xD bo jest droższe, nie ma kuponów na to, a ilościowo pewnie z 2 gryzy więcej.
Kanapka szefa ogolnie jest mega latwa do podrobienia w domu jesli tesknisz za smakiem. Wystarczy po przewroceniu miesa wrzucic pociete pieczarki i zostawic chwile na patelni po jego wyjeciu. Ladujesz majonez na gore bulki i wrzucasz tam dosolone i dopieprzone pieczarki i bam! Masz smak szefunia za ktorym teskinsz
w tym maestro w sumie też nie ma jakiś mocno innych składników ale wydaje mi się, że szefunio smakował inaczej, być może o sos chodzi, w szefie był chyba jakiś wręcz biały, może nawet i czysty majo
w każdy razie, rozczarowanko i nawet nie mam ochoty śpieszyć się z odświeżeniem
@Vadzior: No to bylo cos jak smietanowy w maku - ktory najbardziej przypomina majonezy jak winiary i podobne XD Porzadna lyzka na gorze bulki i dosolone dopieprzone pieczarki usmazone na tluszczu z burgera robia idealnie robote, a calosc podrabiania tej kanapki to 5minut. A szefuncia na ostro na bank jadlem. Ogolnie jadalem ja