Wpis z mikrobloga

Po wielu miesiącach pracy stało się: opublikowałem swoją pierwszą poważna aplikację w AppStore.
Apka do pomiarów wagi, jej analizowania, wyznaczania celów, sprawdzania BMI itp.

Ogólnie wydaje mi się już dość stabilna, jednak mam w niej jeszcze problemy z bazą danych pod spodem, które muszę bardziej szczegółowo zbadać (problemy z concurrency) - randomowe crashe. Przydałaby mi się pomoc.
Apka ma podpiętego Crashlyicsa, więc jedyne co trzeba robić, to... jej używać :)

Chcesz mnie wesprzeć w testowaniu?
A może po prostu to apka dla Ciebie i chcesz jej używać?
Zachęcam do pobierania: LINK

KONKURS
Jeśli apka Ci się spodoba, to zostaw tutaj komentarz. Rozdam 20 darmowych subskrypcji na rok (jeśli będzie więcej komentarzy, w co wątpię, to wylosuję te 20).
A jeśli Ci się nie podoba, to napisz czemu, co mógłbym poprawić.

#programowanie #ios #fitnessboners #fitness #silownia #apple
Login88922 - Po wielu miesiącach pracy stało się: opublikowałem swoją pierwszą poważn...

źródło: Component 1-5

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Login88922: Jakby ktoś był zainteresowany apką na androida, która łączy się z większością smart wag to polecam openScale. Automatycznie zapisuje wszystkie pomiary.
  • Odpowiedz
@Login88922: Od razu pierwsza rzecz do zmiany: wywal BMI. To jest totalnie bez sensu wskaźnik (dla osób ćwiczących czyli można założyć, że populacja tego tagu), jednak sygnały wizualne dla mózgu typu "masz nadwagę" może podświadomie prowadzić do kumulowania się napięć i tym samym rozwoju chorób psychicznych ;)
  • Odpowiedz
Wygląda ciekawie. Nie jestem pewny, ale niektóre fit apki mają integrację z danymi z aplikacji Zdrowie. Planujesz może coś takiego zrobić? Podobają mi się te wykresy i widgety a dotychczas trackowałem swoją wagę w systemowej apce zdrowia, było by fajnie jakby twoja aplikacja była w stanie je pobrać i też przy dodawaniu wagi uwzględnić je w apce Zdrowie.
  • Odpowiedz