✨️ Obserwuj #mirkoanonim Porfel do oceny, biorę po jednym plusie i słucham państwa. Szukam porad wykopków jak rozegrać te inwestycje i chociaż odzyskać kapitał, a najlepiej wyjść na plus. Dokupować i uśredniać? Czy może wywalić w p i przenieść się na nvidie albo intel? ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: sprzedac teraz wszystko bo jest podbitka na WIG, zamknac konto brokerskie, iśc do normalnej pracy i odrobic to w dwa tygodnie. Zyc szczesliwie.
@mirko_anonim: co Tobą kierowało, że uznałeś, że jesteś w stanie samodzielnie wybrać spółki, które zarobią? I to jeszcze tylko sześć, w dodatku wszystkie z GPW? Bo że nie był to rozum to już wiemy. Straciłeś grosze, nie baw się w giełdę, zajmij się pracą. Za kilka lat jak zmądrzejesz to zainwestuj w jakieś blue chipy albo najlepiej w ETF na szeroki rynek.
@mirko_anonim: PCC Rokitę bym uśredniał. Zaraz może będzie embargo na rosyjskie nawozy to ATT może pociągnie za sobą inne spółki chemiczne do góry. Poza tym PCR wypłaca dywidendy i to nie małe, także nawet ze względu na to bym dokupił.
@mirko_anonim: Tak się kończy inwestowanie w ryzykowne spółki Europy srodkowo wschodniej ( ͡°͜ʖ͡°). Ja wiem, że patriotyzm i w ogóle, ale po co to sobie robić?
@mirko_anonim asbis można uśrednić. Witchen wywalić - też wierzyłem dokupywalem@a następnie sprzedałem ze stratą. Polecam creotech xtb scope lub bioceltix
@mirko_anonim: naczy Ty przegrywasz nie dla tego że kupiłeś to czy inne, ani nawet nie dlatego że pytasz o poradę na wykopie
pytasz dlatego, że zapewne jest to dla Ciebie kwota znacząca i nawet nie masz cierpliwości czekać x czasu żeby pozamykać to jak będzie na zielono, albo pogodzić się ze stratą
Porfel do oceny, biorę po jednym plusie i słucham państwa. Szukam porad wykopków jak rozegrać te inwestycje i chociaż odzyskać kapitał, a najlepiej wyjść na plus. Dokupować i uśredniać? Czy może wywalić w p i przenieść się na nvidie albo intel? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #gpw
#wittchen #text #asbis #eurotel #pccrokita
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: IMG-5289
PobierzStraciłeś grosze, nie baw się w giełdę, zajmij się pracą. Za kilka lat jak zmądrzejesz to zainwestuj w jakieś blue chipy albo najlepiej w ETF na szeroki rynek.
źródło: image
Pobierz@kot__morderca: myslisz, ze jak ktoś inwestuje takie kwoty to zarabia 10k netto?
Co mną kierowało? Chęć zarobku i FIRE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A
Ja wiem, że patriotyzm i w ogóle, ale po co to sobie robić?
pytasz dlatego, że zapewne jest to dla Ciebie kwota znacząca i nawet nie masz cierpliwości czekać x czasu żeby pozamykać to jak będzie na zielono, albo pogodzić się ze stratą