Wpis z mikrobloga

@J_M_Tazur: Kurde, a czym teraz się zajmujesz? Jakie stanowisko miałeś?
Ja to DZIŚ USŁYSZAŁEM ŻE BRAK ENTUZJAZMU I ZAANGAŻOWANIA, a tak w ogóle to JESTEM SENIOREM I MAM PRACOWAC JAK SENIOR xD.
No ciężko o to jak ciągle jakieś g---o na łeb. Jaki management, taka praca.
  • Odpowiedz
Ja byłem Juniorem w Krakowskim kołchozie, pisałem w C++, C# i trochę SQL. Teraz po kursach jestem spawaczem MAG xD.
Tutaj pisałem swoją historię na lekkim w-----e, jak Ci się chce to możesz przeczytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ByczekRozplodowy: Co firma (a nawet co zespół), to inne oczekiwania. Pracowałem w miejscach gdzie seniorzy c---a robili, a i tak dostawali roczne podwyżki i w miejscach gdzie senior był wyjebywany po miesiącu bo nie spełniał oczekiwań. W------i od tak, czy miałeś jakieś ostrzeżenie przed?
  • Odpowiedz
@leje_sage: Miałem delikatne ostrzeżenie w postaci jesteś seniorem no powinienieś więcej zrobić (emotikon smajl).
Najgorzej że to był inny projekt niż miałem trafić, dostałem kontrakt po czasie próbnym na tyle ile ma trwać projekt (czerwona lampka się zapaliła). No i teraz mam xD.
Ogólnie to były lekkie p-----------i tego typu, oczywiście senior to taki parch co wszystko zrobi i naprawi za stawkę 1,5x mida a szczególnie s---------y na umyśle projekt
  • Odpowiedz