Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +395
#profesorchris jak czytam komentarze pod tym jego „filmem o niczym” i widzę ile frajerow mu wpłaca pieniądze, to mi się chce śmiać i płakać jednocześnie, że tacy ludzie oddychają tym samym powietrzem. Łykają wszystko co im powie jakiś dzban na jutubie, milioner, który ma kilka samochodów i prawie 500k obserwujących na yt i pierwsze co robi? Ogłasza zbiórkę, bo on nie ma pieniędzy xD
Żeby w tym filmiku było cokolwiek
Żeby w tym filmiku było cokolwiek

SzycheU +32
Jakim cudem kierowca busa ma widok z góry i widzi kto jeszcze pali xdd
źródło: 1000005083
Pobierz

#pathofexile
@MyScooter: ot co.
co prawda mam wywalone na zoomfest enjoyerów z poe1 i aktualny stan poe2, ale wyraźnie widać co jest najważniejsze dla ggg (i chińczyków trzymających ich za ryja) ¯\(ツ)/¯
@MyScooter: Oczywiście, POE2 robi liczby których poe1 nigdy nie zrobiło i ma retencję jak żaden inny arpg. Było wiadome że jak POE2 im pyknie to focus pójdzie na to bo to logiczne. POE1 już osiągnęło market saturation bo po prostu jest zbyt skomplikowane i nieprzyjazne żeby przyciągać nowych graczy poza tym technicznie to sraka.
Reset od zera był potrzebny tak
@MyScooter: Copium hetjerów i fanbojów POE1. Niestety ale to jedynka zdechnie a POE2 zajmie jej miejsce
Bo mają z-------l (co dosłownie gość powiedział w info). A poza tym po co ma dostać patcha jak to jest EA a nie pełny release? Hades 2 też dostaje
@MyScooter: Wchuj rzeczy w POE1 się diametralnie zmieniło na przestrzeni lat. Wszystko było niemożliwe do momentu aż się po prostu stało. Od 14 lat przecież to samo p---------e jest, lockstep nigdy nie wejdzie po czym lockstep wszedł, revamp atlasów in end game z 10 razy, revamp flaszek itp
Graliście w ogóle w POE1?
Ty nie mów że PoE2 w early access jest? Kurde...
A bardziej serio - nie no peszek, ale nie zamknęli przecież na zawsze poe1 - przesadzona drama.
A już twoje opisy poe2 to jednak odklejka :)
Do następnej ligi - tu czy tam :*
@onepnch: Akurat za revamp flaszek i sacred orby należy im się kop w dupę.
Z dwójką jest ten problem że nikt nie będzie czekał paru lat aż będzie na tym samym poziomie co jedynka, bo póki co to w niektórych aspektach jest nawet gorsza od jedynki. A co do samej jedynki to nadal czekam na loot 2.0. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Elec: Jest masa nowych graczy a dla nich to nie ma znaczenia
@Elec: Ja jechałem na macro przez ostatnie lata więc mi nawet nie zrobiło różnicy
@MyScooter: Nie jestem w temacie - o jaki leak chodzi?