Aktywne Wpisy

WielkiNos +156
Biedni samochodziarze, nie mogą się kawałek przejść muszą podjechać wszędzie pod same drzwi. Tragedia i piekło człowieka normalnie.
#samochodoza #parkology #strazmiejska #warszawa #takaprawda
#samochodoza #parkology #strazmiejska #warszawa #takaprawda

źródło: temp_file1428663170231166732
Pobierz
Nighthuntero +280
Szukam rozwiązania problemu z suszarką Bosch WTX87KH0PL
Objawy: Suszarka skraca program (np. z 3 h na 10 minut), nie suszy, pranie wychodzi mokre, a komora nie jest nagrzana.
Kontrolka opróżniania zbiornika na skondensowaną wodę (ikonka z łezką) świeci się po każdej nieudanej próbie suszenia.
Wszystko zaczęło się po włączeniu programu z długim czyszczeniem (4 h). Program został zakończony i przy kolejnych użyciach suszarka nagle zaczęła skracać program suszenia (w aplikacji pokazuje, że wymiennik ciepła jest płukany).
Co zostało sprawdzone:
- przeczyściłem wszystkie filtry
- przełączyłem suszarkę na odpływ do sieci (bez zmian) oraz na sam pojemnik (również bez zmian)
- wyczyściłem zbiornik na wodę skondensowaną
- sprawdziłem odpływy do sieci
- ponownie uruchomiłem program czyszczący (również bez zmian)
- w aplikacji nie widzę żadnych błędów
Macie jakieś pomysły? Co jeszcze sprawdzić?
#agd #bosch #remontujzwykopem #naprawiajzwykopem #suszarka #zmywarka #samsung #kiciochpyta
Rozebrałam boki i górę, zamieniłam na obieg zamknięty a nie do odpływu, przeczyściłam ponownie piny czujnika na skroplony i dziadyga zaczęła działać.
Skręciłam, zmiana rurki do odpływu i póki co suszy. Nic nie rozumiem bo sprawdzaliśmy to w 3osoby po kilka razy xd