Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +41
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

@GoldenJanusz: Bullshit, to od dawna nie jest small indie company tylko mają Tencent za sobą. Po prostu zbyt duży scope creep i zbyt częsta zmiana systemów w grze bo sami nie wiedzą co zrobić
Zobacz jak ligi w Poe1 były napakowane niepotrzebnym contentem mimo że można było wypuścić pół z tego ale bardziej dopieszczone, nie żeby mieli jakąś konkurencję żeby ich cisnęła
@onepnch: która liga na przykład?
Co do nadmiaru kontentu to się zgadzam, część była po prostu bezużyteczna jak np. prophecy, perandus które później i tak
@onepnch: mysle ze chodzi o niedotrzymanie słowa, czy jakieś kłamstwo. Ale przeciez to nic takiego, w dzisiejszych czasach wszyscy oszukuja, zdradzaja itd ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie musisz w kazdym swoim komentarzu wychwalac poe2 bo koniec koncow to nie chodzi o to jaką grą jest dwojka, bo opinie kazdy ma swoja.
@onepnch: a komentarze na YT zawalone wyrazami uznania za szczerość i przejrzystość xD mały nigdy się nie nauczą
@onepnch: Dlatego moje pierwsze zderzenie z dwójką będzie dopiero za rok. (⌐ ͡■ ͜ʖ
@Alray: No ale GGG ci nic nie jest winne, nie płacisz abo za POE1 że masz mieć content. Jak kupiłeś support packa wcześniej to widocznie fun z gry był tego wart (już nie mówiąc że gra jest za free zarówno jedna i druga). Jak teraz ludziom nie pasi to niech nie kupują i tyle. Ale raczej wiadome jest że POE2 sprzeda