Juz od 3.02.2025 rusza nowy program dofinansowania do aut elektrycznych! Wiec jezeli szukaliscie lub myslicie o elektryku to koniecznie zobaczcie nasz film w ktorym omawiamy dokladnie co i dla kogo! Sa WAZNE zmiany dotyczace spółek. Zmienia sie tez limit zakupowy oraz sprawa aut uzywanych!
@Clicklease_pl: Cześć, szukam osób, które korzystały z programu „Mój elektryk” przy leasingu (mLeasing / Santander / BOŚ). Mam sytuację, w której: – wniosek o dotację był przygotowany przez firmę leasingową, – został zastosowany wariant z obowiązkiem przebiegu, – o ryzyku zwrotu dotacji nie było jasno powiedziane, – po kilku latach pojawił się obowiązek zwrotu
We Wrocławiu stosują już podwójne słupki, by powstrzymać kierowców przed zajęciem każdego możliwego metra kwadratowego ( ͡º͜ʖ͡º) #wroclaw #samochodoza #slupkoza
Juz od 3.02.2025 rusza nowy program dofinansowania do aut elektrycznych! Wiec jezeli szukaliscie lub myslicie o elektryku to koniecznie zobaczcie nasz film w ktorym omawiamy dokladnie co i dla kogo! Sa WAZNE zmiany dotyczace spółek.
Zmienia sie tez limit zakupowy oraz sprawa aut uzywanych!
Zapraszam i zachecam do subskrybowania :) Dzieki!
#leasing #elektryki #tesla #autaelektryczne #jdg #podatki #mojelektryk #kupnosamochodu #motoryzacja #firma #kredyt
Mam sytuację, w której:
– wniosek o dotację był przygotowany przez firmę leasingową,
– został zastosowany wariant z obowiązkiem przebiegu,
– o ryzyku zwrotu dotacji nie było jasno powiedziane,
– po kilku latach pojawił się obowiązek zwrotu