Aktywne Wpisy

smutny_kojot +114
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

khz1177 +232
Empatyczna płeć XDDD Sam mam psa, sam nie lubię tego strzelnaia, zwłaszcza jak zaczynają strzelać tydzień przed, ale życzyć komuś żeby mu dziecko ręce straciło to tylko #patologiazewsi (a właściwie #patologiazmiasta) potrafi
#sylwester
#sylwester
źródło: Bez tytułu
Pobierz

@Zaczytanaa: tak było, nie zmyślam
@kraven2024: Obie warto przeczytać, bo obie prezentują realistyczny obraz antyutopii - w Roku 1984 jest to antyutopia zbudowana na dyktaturze, terrorze i inwigilacji, w Nowym wspaniałym świecie - na niepohamowanym konsumpcjonizmie i ogłupieniu, gdzie ludzie dobrowolnie wyzbywają się wolności. W moim odczuciu zarówno pierwszą jak i drugą wizję można bez problemu nałożyć na współczesny świat
@Zaczytanaa: Ach ta dzisiejsza młodzież. Za naszych czasów nie do pomyślenia. (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Na całe szczęście Ty radzisz sobie świetnie z wyciąganiem wniosków na temat całego pokolenia na podstawie jednostkowego przypadku. Nie ma to tamto. Mógłbym na tej podstawie spróbować
@Zaczytanaa: dobra lektura, ale można zamiast niej oglądać polityków ze zwierzogrodu (#polska) no i pokrywa się to w 99% z tą książką :)
@przegro_pisarz: Ale argument. xDDD
Nie mam, ale potrafię abstrakcyjnie myśleć i nie mam papki zamiast mózgu.
Taki obraz wasz :)))
@Cogito-sum: Spokojnie Janusz, bo Ci żyłka pęknie.
źródło: kiedy-nalezysz-do-silnego-pokolenia_2022-05-07_23-36-14
Pobierz