Wpis z mikrobloga

banaś usunął komentarz pod postem buddy. Zapytałem go czemu zerwał nagle współpracę z the.collection odpisał że mu nie płacił za auta które były u niego po czym po 2-3 minutach post spadł #budda
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_M__: Banaś to ciężki debil, to jest bardziej zakompleksiona i trochę biedniejsza wersja Buddy tylko pod przykrywką skromnego przedsiębiorcy
  • Odpowiedz
@Metylo: the.collection też mi śmierdzi z daleka i nie bez powodu się od niego nagle odciął. Tak jak Budda od MGP. Być może Banaś dowiedział się, że jego działalność nie jest do końca tak legalna, jak mogłoby się wydawać i ma coś wspólnego z branżą rozrywkową i karuzelą.

Szczególnie, że the.collection zapadł się pod ziemię i od dawna nic nie publikuje na insta, a co istotne, to usunęli wspólne posty
  • Odpowiedz
  • 0
@lechiffre_777 typ też miał swoją Grażynke, która lubiła życie na wysokim poziomie co było widać po jej instagramie. Swego czasu dał jej "Skode" (BMW M5) bo on bogacz jeździł makiem 720s szymka taki był bogaty. A ostatnio pisał, że szuka świadków wypadku jego rodziców i napisał, że jechali jakimś starym Hyundaiem czy czyms podobnym xD
  • Odpowiedz
@Metylo: jakby prokuratura i interpol przetrzepała dokładnie klientów choćby tego transportera, który rozwozi im te luksusowe zabawki po całej Europie, to być może okazałoby się, że jest znacznie więcej takich qk1 czy collector73.

A może już pracują nad tym i na dniach kolejne zatrzymania? Zauważ, że Ci ludzie nie potrafią siedzieć cicho.

Miliony na koncie, luksusowe życie, zegarki w cenie apartamentów czy te sportowe auta to
  • Odpowiedz
@lechiffre_777:

Oni pragną chwały i rozgłosu.

Zauważyłem że tak się dzieje u ludzi którzy nagle szybko dorobili się dużych pieniędzy na różnych patentach. Jak już się obkupią w drogie zabawki to nie mogą się powstrzymać i chcą pokazać światu ile mają. Przestaje ich cieszyć sam fakt posiadania tylko potrzebują rozgłosu i żeby inni im zazdrościli. To właśnie odróżnia biedaków od majętnych. Ktoś kto zawsze miał dużo albo dorabiał się całe
  • Odpowiedz