Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

MistrzKowalski +159
W zasadzie wziąłbym play, ale jest kilka małych ale.
- Sporo opinii o tym, że upc po przejęciu przez play działa słabo
- Lubię pograć w gry online na pc i planuję zakup konsoli ps5 i tam też grać. Podobno play ma jakieś ograniczenia na adresach i lipny router PLAY BOX NET, który nie ma bridge oraz przy graniu na konsoli pojawia się problem podwójnego NAT? Ja planuję ps5 a częściej czytałem o tym problemie na xbox, ale zakładam, że na obu konsolach może być podobnie.
Jest ktoś w stanie potwierdzić jak wygląda granie online z Internetem play i czy wyżej wymienione problemy są prawdziwe?
#internet #ps5 #siecikomputerowe #konsole #play #netia #gry #playstation
Dlatego wolałem zapytać i liczyłem, że może ktoś kto ma Internet od play wypowie się jak to u niego wygląda i mnie uspokoi. xD
@krzywy_kanister Ja może jakichś ekstremalnych wymagań nie ma mam, ale chcę żeby działało sprawnie. Fakt na serwery gier nie mamy wpływu, ale jeśli już u dostawcy coś kuleje to się finalnie robi jeszcze gorzej.
@messindowski: u mnie był wybór pomiędzy netią, a playem. Nie żałuję, że wybrałem netię. Zobacz czy nie możesz wziąć np t-mobile jeszcze ;) na tych samych łączach na których leci play obecnie również usługi t-mobile powinny być dostępne.
Ja na netię nie narzekam ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1000/300 śmiga zajebiście