@general_row_grotecki: rzecz w tym, że nawet dziada nie obserwuję, bo nie ma czego obserwować. Ciągle gada to samo- Agata i trudne dzieciństwo yada, yada...
- gościu twierdzi, że nie mówił synowi, który ma 11 lat o udziale w programie bo jest za młody i jeszcze nie za mądry ale jednak już wystarczajaco mądry(logic). I dowiedział się o udziale ojca w programie z internetu. I w sumie to dobrze. Bo on uważa że nie powinien mu mówić. Ja tam jednak uważam, że lepiej jakby mu powiedział ogólne info niż miał się dzieciak dowiadywać że
@pypowicz: tak ogólnie to: Podręcznikowy Toksyk i narcyz. On super, ona do bani i to tak do bani, ze nawet sama jej rodzina tak mówi. Kurde. Dobrze że się ona trafiła w sumie wybuchowa, bo jakby trafił na jakąś spokojną wagę Dorotkę albo Maryjkę to by ją zahukał, omamił, zgniotl mentalnie, uzależnił od siebie a potem odciął od rodziny. Chore.
@pypowicz Ej, wszystko zignoruje, serio, ale prosze nie pisać mojego imienia w jednym zdaniu z Boczkowym. To co wyrabia ten człowiek po emisji, to egzorcyzmy nie pomogą. Dementuję, choćby skały srały nie dogadałabym się z takim człowiekiem i nie dałabym mu się omamić czy to podczas emisji, czy poza kamerami. xoxo
@Gaciurka: ja bym poszła w uniewaznienie malzenstwa , z powodu wady oświadczenia woli (twoje spożycie alkoholu każdy widzual w tv, nie ważne ile. Świadek boczkins bo twierdzi że to była aż flaszka :)) I nazwiska wracaja do stanu przed małżeństwem , nie ma wtedy mąż nic do gadania...także nie czekałabym na pozew bo on tego nie zrobi
K---a serio 5.5k netto nie starczy na kredyt 250k xD To gdzie ja mam mieszkac, jak wynajem wychodzi drozszy niz rata kredytu #nieruchomosci #polska #kredythipoteczny
#slubodpierwszegowejrzenia
źródło: 1000042875
Pobierz@pypowicz Pewnie nie miał nic mądrego do powiedzenia?
Może komuś się chce wysłuchać i streścić xD
https://youtu.be/hCYU7-T1BcE
- gościu twierdzi, że nie mówił synowi, który ma 11 lat o udziale w programie bo jest za młody i jeszcze nie za mądry ale jednak już wystarczajaco mądry(logic). I dowiedział się o udziale ojca w programie z internetu.
I w sumie to dobrze. Bo on uważa że nie powinien mu mówić.
Ja tam jednak uważam, że lepiej jakby mu powiedział ogólne info niż miał się dzieciak dowiadywać że
Podręcznikowy Toksyk i narcyz. On super, ona do bani i to tak do bani, ze nawet sama jej rodzina tak mówi.
Kurde. Dobrze że się ona trafiła w sumie wybuchowa, bo jakby trafił na jakąś spokojną wagę Dorotkę albo Maryjkę to by ją zahukał, omamił, zgniotl mentalnie, uzależnił od siebie a potem odciął od rodziny. Chore.