Aktywne Wpisy
DonSizar +42
#gielda k----x czekolada gorzka 80g za 10 ziko. P------o ich tam z tym kakaem. Jeszcze rok temu kupowałem ją za 3 50 zł w biedrze.

źródło: temp_file3986625385344817575
Pobierz
mirko_anonim +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
W niedziele zostałem pierwszy raz tatą. (Tak, wychowam jak swoje;) )
I kurde no jest jakoś za dobrze xD
Żona urodziła tydzień przed terminem.
Naturalnie, turbo szybko i do tego teraz nie specjalnie wspomina to jako jakiś dramat.
Młody nie chciał jeść trochę w szpitalu no ale już się nauczyl. Mleka jest dużo.
Płacze tylko parę minut jak się go przystawia do cyca albo jak ma kupę. Ale bardzo szybko da się go uspokoić.
Od wczoraj jestesmy w domu. Mama - oczywiście zmęczona ale żadnych objawow baby bluesa. Nawet dziś trochę pracowała XD (własną dzialnosc). I generalnie uśmiechnięta od ucha do ucha.
A ja się tylko zastanawiam kiedy to wszystko p--------e XD czuje się jakbym siedzial na jakiejś b----e z opóźnionym zapłonem XD
Po kolejnych trzech "p--------e" XD
Taki maluszek dużo śpi więc trzeba się tym
( ͡° ͜ʖ ͡°)
w ogóle zaraz się nauczy mówić i sam się będzie przewijał a kolek i zębów nie będzie
Jak prawdziwa maDka polka( ͡º ͜ʖ͡º)
@jedmar: najlepsze są pierwsze dni macierzyństwa (tacierzyństwa), później żona wychodzi ze szpitala
No i oczywiście gratulacje
Czasem boli brzuch, czasem zeby nie daja spac i wtedy jest ciezej.
Czasem nie chce spac inaczej niz tylko wtulona na rekach, ale generalnie pozytywne rzeczy przykrywaja te negatywne i pozniej sie juz tego tak nie pamieta.
Bedzie dobrze, badz wsparciem dla zony jak bedzie tego potrzebowac i razem dacie ze wszystkim rade.
Patrzac po znajomych, im maż/partnera bardziej się angażował w pomaganie tym lepiej to wszystko szło.
No prócz matczynej miłości to pieluszkowego zapalanie mozgu jak nie było (w ciąży) tak nie ma i teraz.
Ze ślubem było zresztą podobnie:)
Ja mam takie poczucie, że jak kobieta nie ma pomysłu na siebie (moja żona ma) i jej jedynym celem w życiu jest slub i dziecko to wtedy właśnie odwalają się te wszystkie dziwne rzeczy jak pieluszkowe zapalenie.