Wpis z mikrobloga

#afera #pdf #zydzi

Czekałem z tym na pierwszą publikację w rodzimym języku i tak mi zeszło od wczoraj. Tylko jeden kanał na X to podał a media głównego ścieku polskie i zagraniczne milczą jak zaklęte. Tak właśnie wygląda walka z pedofilią w mediach głównego ścieku. Jak łatwo się domyślić to nie jest ksiądz ( ͡ ͜ʖ ͡)

Tu macie zarys historyczny afery oraz info o liście gończym a na grafice finał akcji ( ͡ ͜ʖ ͡)

https://www.jns.org/interpol-issues-arrest-warrant-for-lev-tahor-leader/

Afrobiker - #afera #pdf #zydzi 

Czekałem z tym na pierwszą publikację w rodzimym jęz...

źródło: temp_file6950186388590227946

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Afrobiker: za sam ten strój z------y z manekina stojącego w szopce bożonarodzeniowej chłop się kwalifikuje na wyrok 15 lat więzienia, dopiero po którym oczywiście będzie mógł rozpocząć odsiadywanie 25 konsekutywnych dożywotek
  • Odpowiedz
@Afrobiker: w ogóle to w tym obrazku wyżej jest błąd w nazwisku Arter zamiast Alter i gdy najpierw w takiej postaci je wpisałem w google to w odpowiedzi dostałem link do postaci z gry video dark souls i sobie wtedy pomyślałem że bez kitu za daleko te ickowe spiski sięgają XDDDD
genocidegeneral - @Afrobiker: w ogóle to w tym obrazku wyżej jest błąd w nazwisku Art...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@ZionOfel bo tylko jego udało się złapać. Poczytaj sobie historię na Wiki tych odszczepieńców. Chowają się jak szczury żeby nikt ich nie dopadł ¯_(ツ)_/¯

Teraz istnieje szansa że go w gwatemalskim areszcie "przycisną" i zacznie sypać bo Interpol się w tańcu nie pierdzieli a sprawa jest rozwojowa.
  • Odpowiedz
  • 1
@ZionOfel ten fragment rozwala mi nerkę. Przypominam że to sekta założona w Izraelu przez obywateli tego państwa wyznania mojżeszowego.

Członkowie Lev Tahor złożyli wniosek o azyl polityczny w Iranie w 2018 roku i przysięgli wierność najwyższemu przywódcy Iranu Alemu Chamenei. W listopadzie 2021 roku, grupa około 70 członków dotarła do Kurdystanu, próbując przedostać się do Iranu, ale zostali zatrzymani przez irackich urzędników i deportowani do Turcji. Stamtąd wyjechali do Bukaresztu
  • Odpowiedz
  • 1
@ZionOfel źle do tego podchodzisz. To czysty fakt i nic więcej nie przekłada się to na sam Izrael bo w Izraelu tej sekty nienawidzą i pogonili ich już dawno temu ¯_(ツ)_/¯

Dlatego użyłem tagu żydzi a nie Izrael chociaż mogłem
  • Odpowiedz