Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +20
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

JanTrajbal2 +746
Szanuję w opór, wbrew nowomodzie.
#psiarze
#psiarze

źródło: temp_file1463337842466959055
Pobierz
@RadioZET_NEWS
#ankieta #sondaz #polityka #wojna #ukraina #polska #ukrainainfo
źródło: temp_file3928149202199708341
PobierzO co chodzi Jakubiakowi?
W obozach koncentracyjnych ludzie próbowali żyć normalnie, a on jest zdziwiony, że starają się żyć w kraju w którym jest wojna
Co do drugiego punktu - są ludzie których trzeba trzymać przy życiu i musza się do czegoś psychicznie nadawać bo będą odbudowywać kraj.
@freedomseeker: Co za głupia wypowiedz Jakubiaka. Taki kraj zajmuje sie handlem zagranicznym aby mieć wiecej środków na prowadzenie wojny.
Przeciez zmakniecie wszystkich firm bo jest wojna bedzie skutkowało zwiekszonym zapotrzebowaniem na zagraniczna pomoc, bo własne wpływy zmaleją.
I taki analfabeta życiowy pcha sie do władzy?
Zawsze myślałem, że kraj, który jest zaatakowany, prowadzi wojnę, trzeba mu pomagać, nie zajmuje się handlem zagranicznym, bo nie ma czasu i środków, a Polska prosperuje jak najlepiej, plaże w Warszawie pełne, ludzie się bawią, nie ma kto walczyć
Plaża nad Wisłą, przy moście średnicowym, w lipcu 1941 roku.
źródło: image
PobierzPrzed wyborami cośtam powie o wolnym rynku i trochę ponarzeka na rządowy socjal tak żeby uszczknąć z 0,5% i osłabić Konfederację.
O co chodzi Jakubiakowi?
A czy pytasz psa o co mu chodzi jak żre g---o?
Komentarz usunięty przez moderatora
Chłop właśnie porównał wojnę na Ukrainie do obozów śmierci hahahha wam ukrofile już wszystkie szare komórki wyparowały
Podpowiem ci dzbanie. Nikt nie porównuje Ukrainy do obozów. Rozmowa jest o tym że nawet w najbardziej skrajnych warunkach ludzie próbują żyć normalnie więc tym żałośniejsze jest zdziwienie że Ukraińcy próbują żyć normalnie.
Panimajesz czy przełożyć ci na język rodziców?