Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 160
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MalpkaJeanPaul: myślę że prezydent czy premier mógłby znaleźc wśród milionów polaków jedną dwie takie osoby na jakąś kadencję kilkuletnią, skoro w usa daje się w ramach jednego miasta obsadzić ławę sprawiedliwych czy jak oni się nazywają z osób o nieskazitelnej reputacji to myślę że wśród 38 ludzi w tym kraju też coś dałoby się podziałać.
  • Odpowiedz
Menelski joint venture działał nieźle, panów stać było na a-----l, d---i, nawet w końcu zakupili samochód żeby nie jeździć po bony autobusem.

@thorgoth: Czyli jednak można dostać auto od bezdomnego!
  • Odpowiedz
@thorgoth: ty czytasz te teksty przed wrzuceniem? Są c-----o sformatowane - co do jednego, mają często literówki, ale na czele jak zwykle przerost formy nad treścią - zamiast prosto napisać używając normalnych zwrotów na siłę wciskane są zwroty, które w ogóle nie pasują do reszty zdania xd
  • Odpowiedz
@thorgoth: lubię "true crime", ale ja p------e...

Dzięki za ostrzeżenie na początku, tym razem odpuściłem sobie lekturę. Kiedyś przeczytałem Twojego posta z samego rana i cały dzień chodziłem w-------y, a w nocy nie mogłem zasnąć.

Materiały na sadistic to przy Twoich postach jak oglądanie Fox Kids.

Nie wiem jak Ty to robisz i nie wiem czy chcę wiedzieć.
  • Odpowiedz
@Szmalu nie powinno być. Szybka humanitarna śmierć to łaskawy wyrok, na który tacy ludzie nie zasługują, to jest los lepszy niż to co dostała ofiara. Tutaj potrzeba dożywocia, przymusowej ciężkiej pracy i nie zaznania nigdy więcej jakiejkolwiek przyjemności, jedzenie odżywcze ale bez smaku, cela jedynie z materacem na ziemi i bez okien, żadnej rozrywki - książki czy czegokolwiek innego. Praca - cela - praca - cela. I tak kilkadziesiąt lat, aż
  • Odpowiedz
@thorgoth: To ci powiem, że pan o nazwisku jak lider zespołu Wilki powinien karę odbywać we Francji, bo raczej tam mieszanka kulturowa ukulturalniłaby jego życie bardziej niż w Polsce, gdzie zwyrodnialców pilnuję się przed samosądami tak jak chroniono piotrkowskiego zwyrodnialca
  • Odpowiedz
Powinien wyjść. A potem zostać szpadlem trafiony porządnie, a potem drugi i trzeci, a i może po drodze jakiś wygłodniałych homo-bezdomnych do niego zaprosić.
  • Odpowiedz