Wpis z mikrobloga

#stalker

Mirki poradźcie coś. Próbuje sobie ograć trylogię i niestety bez modów jest dla mnie niegrywalna - jakość grafiki, niektóre rozwiązania interfejsu i ten nieszczęsny lektor, który zagłusza nawet pobliskie wybuchy. Właśnie przeszedłem SoC na modzie Radiophobia i jestem zajebiście zadowolony.

Niestety Clear Sky nie ma w tej wersji. Ściągnąłem sobie paczkę LFO (STALKER CLEAR SKY LAST FALLOUT OVERHAUL wersja z 2022, ostatni patch 12.2024.) i graficznie i interfejs bardzo mi pasuje. Niestety mimo, że jest to niby rownież polska wersja językowa to nie ma polskich czcionek. Pół biedy gdyby po prostu brakowało ogonków ą,ę czy ń - to wystraczy przeczytac ze dwa akapity i mózg się przyzwyczaja. Ale tu mam zamiast tych liter ruskie bukwy i nie da się grać - jakieś c-----e maszynowe tłumaczenie ktoś na szybko wrzucił czy coś. Można to jakoś naprawić? Może ktoś trafił na jakieś dodatkowe, działające spolszczenie - to z polskiego forum Stalkera jest niestety do poprzedniej wersji LFO i wyrzuca błąd przy uruchamianiu.

A może polecicie jakiś mod, paczkę albo samodzielny repack do CS i może od razu do CoP ?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
tylko że ten "nieszczęsny" lektor tworzy klimat.

@Zawadson: nie wiem ile chromosomów za dużo trzeba mieć, żeby tak twierdzić.

Ale jak to
  • Odpowiedz
  • 0
polecam wracać do fortnajcika jak cię tak bardzo lektor piecze

@EissIckedouw: @Kaloryfe: nigdy w życiu nie grałem w Fortnite ¯\(ツ)/¯

A tak z ciekawości, to po co się tu produkujecie nie na temat, spoceńcy ? Przecież nie o to pytam... ( _)
  • Odpowiedz
  • 0
bo nas obraziłeś, że trzeba być downem, żeby lektor w Stalkerze się podobał.

@EissIckedouw: @Zawadson: nie sądziłem, że ktoś komu podoba się lektor w Stalkerze jest w stanie wychwycić taka zawoalowaną sugestię

nie wiem ile chromosomów za dużo trzeba mieć,
  • Odpowiedz