Aktywne Wpisy
W Polsce mamy jedne z najbardziej sfeminizowanych państw i społeczeństw na świecie, więc nie ma się co dziwić, że mamy jednocześnie najniższy współczynnik dzietności w Europie(nie liczę ogarniętej wojną Ukrainy i mikroskopijnej Malty). Do tego należy oczywiście dodać nienawiść p0lek do polskich mężczyzn, wypinanie się p0lek przed murzynami na masową skalę i pare innych czynników.
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na

oficjalniemartwa +197
Śmieszne, że amerykanie nazywają dzieci np. Dakota albo Montana. To tak jakby w Polsce ktoś nazwał dziecko Świętokrzyskie albo Wielkopolskie.
Jak to teraz u mnie wygląda? #nerwica przeszła, dzięki #medytacja i #mindfulness pod względem psychy jest w pytę, czuje że żyje i co zabawne mimo codziennych medytacji, trwających 1h (Chociaż są one rozbite w czasie) czuję że zyskałem w ciągu dnia dodatkowych parę godzin, po prostu mniej żyje w autopilocie.
Jeśli chodzi o #zdrowie tutaj też w pytkę, wyniki całkowicie w normie, zero problemów gastrycznych, kondycja jak u młodego boga, ciało pięknie wyrzeźbione dzięki basenowi, waga aktualnie 62kg xD i bodyfat na poziomie 9%
Jeśli chodzi o życie towarzyskie to też się mocno poprawiło, poznałem nowe osoby na cotygodniowych planszówkowych spotkaniach i o dziwo, można posiedzieć, dobrze się bawić i nie pić :D No i zostałem przy okazji wciągnięty w klimaty astro czyli oglądanie nocnego nieba
#alkoholizm #uzaleznienie #medycyna #wygryw #planszowki #chwalesie #a-----l #mikrokoksy
źródło: Screenshot_20250129-100026
PobierzPokaż zdjęcie formy. 62kg to ile ty masz wzrostu?
źródło: 473443408_2159837537752572_7028198870424530184_n
Pobierz@drakan8: co to oznacza? Bo ja tez czesto proboje medytacji ale z czasem zawsze wale alk i nie wychodzi.