Aktywne Wpisy
ATAT-2 +134
Nic lepszego juz dzisiaj nie zobaczycie. Okazja dla fanow ogrodnictwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
źródło: 1000015728
Pobierz
MonazoPL +50
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz

Potrzebuje pomocy , chce kupic 6 latkowi konsole z tej stajni , fajnie ogarnia paltformowki i ma mega zajawe na mario
Wydaje mi się ze #switch jest jeszcze zbyt trudny dla niego , zalezy mi tez na cenie ( ok. 300pln ) + mozliwosci przeróbki
Co mozecie polecic ?
@Tadeo123: no według tej logiki to na każdej konsoli nintengo gry będą zbyt skomplikowane. Po to masz gry kierowane do różnych grup wiekowych. Jak chcesz "mało przycisków" to gameboya color możesz mu kupić bo wszystkie nowsze konsole mają praktycznie dodane triggery i dodatkowe przyciski.
W tym budżecie wydaje mi się, że zwykłego 2DS-a ogarniesz tylko tam też według twojej definicji
@Tadeo123: Ty jesteś tym 6-latkiem? Lepiej weź się za książki, bo tu jest błąd na błędzie.
Na xboxie Luckys Tales ogarnia mega, ale na wii mario 3d mu srednio idzie , stare mario tez mu fajnie idzie i cos tego pokroju gier szuma, a ze w tygodniu robimy 2x po 120km to dziecko sie nudzi w podrozy stad tez wszedl taki poziom
@Tadeo123: Możesz w switchu ustawić dziecku kontrolę rodzicielską, że nie będzie w stanie nic odpalić po za grą z menu. Możesz mu nawet wydzielić ile, w co i w jakich godzinach może grać. Wtedy bym polecał dla młodszego kupic używanego Switch Lite, ale trochę ci to przekroczy budżet 300 zł.
@Tadeo123: mocno nie doceniasz 6-latków u mnie córka 6 lat i sama popyla w Minecrafta, wybudowała swój domek, hoduje zwierzęta, zbiera surowce z których kraftuje sobie różne przedmioty i wszystko ogarnia na padzie na PS4. Czasami z nią popykam sobie i coś pobudujemy, ale tak to sama gra, do tego ogarnia też robobloxa (też na PS4) a
Zatem w tym budżecie bym proponował jakiegos pada, plus stary telefon, który pewnie jak każdy i tak masz gdzieś skitrany w szafie.
Czy myślisz o czymś stacjonarnym?
Zreszta jak kupisz abonamnet, to masz dostep do pelnej ilosci marianow przez virtual console z nesa czy tez snesa
Btw ogloszono switcha 2, zastanow sie czy nie chcesz kupic i poczekac
@Golfinho: dokładnie, dziecko i z czasem uszkodzi, więc nowego to szkoda, normalnego z dokiem nie ma co kupować, chyba że konsola będzie ciągle zadokowana, bo inaczej dziecko joycony porozpierdziela. U mnie się sprawdził właśnie Switch Lite, natomiast zwykły duży niezbyt, chyba że tylko do wspólnego grania na tv.