Wpis z mikrobloga

Mirki może ktoś doradzi. Od jakiegoś czasu posiadałem #garmin Venu 2, ale ostatnio zaczął szwankować i oddałem go na gwarancję. Wymienili mi go na nowy i planuję go sprzedać. I tutaj pytanie co kupić zamiast Venu 2, myślałem o Forerunner 955 bo ma mipsa, albo Fenixie 7 tylko ze ten srebrny mi się nie bardzo podoba. Co byście wybrali na moim miejscu? Głównie zegarek wykorzystuję do biegania, jazdy na szosie, i monitorowania snu.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@razor172: to jest w sumie pytanie w czym ci wygodniej, w czym sie bedziesz lepiej czul i co ci sie bardziej podoba jako daily.
Dla mnie seria fenix, to jest wies tanczy i spiewa, jebitne bezele kompletnie bezuzyteczne w tego typu zegarkach, dokladajace gabarytu.
Dla kogos innego 955 moze bardziej przypominac chinskiego "smartlacza", niz porzadny sikor sportowy.

Ty bedziesz w nim chodzil, biegal, jezdzil i spal.
  • Odpowiedz
@razor172: mam już długo fenixa 7s mips i po wszystkich oledach i innych bajerach mam nadzieję, że ten się nie zepsuje długo, bo jest po prostu najlepszy, najstabilniejszy, najdłużej trzyma bateria i jest z najlepszych materiałów
  • Odpowiedz
@razor172 ja mam fenixa 7 i jestem bardzo zadowolony. Wymieniłem sobie pasek na materiałowy. Bateria trzyma bardzo dobrze, ostatnio były w bardzo fajnych cenach na promkach
  • Odpowiedz