Aktywne Wpisy

Iudex +65
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +100
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

W ogóle być na studiach i nie skorzystać okazji do wyrobienia sobie tych dziesiątek znajomości?
Jest z nią coś nie tak jednak
@Emble: ale programista/inżynier w naszym kraju to zwykły zasób i śmieć pomiatany na każdym kroku. Jedyne dwa kierunki warte to studiowania to lekarski i lekarsko-dentystyczny.
@Johnny007pl: no właśnie programiści przekonali wielu ludzi, że dokładnie tak xDDD dlatego teraz w branży jest jak jest
@Dlkvv: otóż to - u nas jedyny kelner to młodzik, który przyszedł w wakacje, bo potrzebował dorobić. Z drugiej strony, to jest tylko podawacz jedzenia a nie kelner.
Dla mnie szokiem był Paryż
@Johnny007pl: nie. Ale należy po prostu dobrze zaplanować swoją przyszłość to nie jest tak że kończysz dany kierunek studiów i automatycznie po nim masz ustawionych w kolejce pracodawców którzy chcą cię zatrudnić. Nawet po gównianych kierunkach jest jakaś praca tylko trzeba to trochę zaplanować wcześniej i też wyjść z własną inicjatywą. Żadne studia nie są gwarantem zatrudnienia, one tylko otwierają pewne nowe
obecnie nierealne, ale to dlatego że dużą część zabiera koszt wynajmu albo rata kredytu