Wpis z mikrobloga

Dentystka wyrywała mi wczoraj dwie ósemki z prawej strony, myślałem, że będę zdychał po zabiegu, a praktycznie nic mnie nie boli.

Znajomi mówili mi, że zdychali po zabiegu. U mnie kulturka.

Za 2 tygodnie druga rudna, tym razem dwie ósemki z lewej.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Koobik: A skąd jesteś? Wczoraj Pani dentystce, też w ramach NFZ, asystowała dwójka ludzi, a jedno z nich trzymało mi łeb, jak była potrzeba.
  • Odpowiedz
Znajomi mówili mi, że zdychali po zabiegu. U mnie kulturka.

@vulfpeck: zależy czy miałeś nacinane dziąsło i szyte po zabiegu czy tylko wyciągnięty ząb i fajrant. Jak to drugie to pewnie nawet ci twarz nie spuchnie. Po pierwszym to wygląda się przez tydzień jak buldog xd
  • Odpowiedz
@vulfpeck: zależy jak głęboko zakorzeniony i czy właśnie miałeś nacinane dziąsło. Leki przeciwbólowe jakieś dostałeś? Ja miałem na receptę, lekarz jeszcze w trakcie zabiegu mówił że będę miał p--------e. Pomimo leków codziennie kubełek lodów do pracy i spanie z mrożonym groszkiem przy poduszce
  • Odpowiedz
@vulfpeck to samo miałem. Dwie ósemki po dwóch stronach. Upierała się że nie wyrwie obu na jednej wizycie, bo będę żałował. Kazałem rwać a nie pierdólic.
Wróciłem zadowolony do domu, zero bólu. Odpaliłem w----y, zapaliłem marlboraska i zapomniałem. Musiałem tylko trochę ostrożniej gryźć pokarm przez kilka dni.
Żałowałem ze nie boli bardziej bo nastawiłem się na przygodę, a tutaj lipton
  • Odpowiedz