Aktywne Wpisy

znikam5 +286
Czyżby mamy psiecków i inne kobiety sukcesu miały problem do innej baby, że dużo dzieci urodziła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki

źródło: Screenshot_20250202_184124_Instagram
Pobierz
DwaKolory +200
Pomijając już słuszność nakładanych ceł, to najciekawsze jest to, że w Stanach potrafią w kilka dni przeprowadzić rewolucję podatkową, która obowiązuje niemal natychmiast, a w Polsce władza nie potrafi nawet znieść zakazu niedziel handlowych czy też chociażby ograniczyć podatku Belki.
Ta dysproporcja w zdolności szybkiego podejmowania decyzji jest bardzo zaskakująca. U nas to trzeba na spokojnie, trzeba podebatować, a jak się już wszyscy dookoła nagadali to odkłada się projekt do szuflady i
Ta dysproporcja w zdolności szybkiego podejmowania decyzji jest bardzo zaskakująca. U nas to trzeba na spokojnie, trzeba podebatować, a jak się już wszyscy dookoła nagadali to odkłada się projekt do szuflady i
- Metal Gear 1 & 2: Solid Snake - tu bym sobie granie odpuścił, bo naprawdę nie widzi mi się tykać takie przedpotopowe gry. Ograniczyłbym sie do walkthrough, żeby zapoznać się z fabułą, bo to chyba w tym wszystkim będzie najważniejsze a nie sam gameplay.
- Metal Gear Solid 1, 2 i 3 są dostępne w Master Collection Vol. 1 i tutaj jest kwestia, czy lepiej pograć na konsoli, czy może na PC. Tak po prawdzie nie widzi mi się odpalać tego na 55 calach, bo słyszałem, że nie wygląda to zbyt korzystnie (nic dziwnego w sumie) i na 27 calach monitora chyba będzie lepiej. Co do trójki, nie wiem czy czekać na remake Snake Eatera, ale na początku to i tak będzie kosztować over 200 zł, więc może po prostu pogram w OG, a na gameplayach prezentuje się całkiem fajnie. Z czwórką jest problem, bo to tylko na ps3 i nie odpali się na nowszych konsolach. Więc albo pozostaje czekać na collection vol. 2 co podobno było zapowiedziane albo w "najgorszym" wypadku, jeśli się w serię wkręcę (albo i nie, równie dobrze mogę to wszystko porzucić, mając trochę górnolotne plany xD), to zawsze można kupić ps3 za grosze. Co do piątki, powiem wprost, że ten post piszę po przejściu Ground Zeroes, bo chciałem sobie sprawdzić, czy się wkręcę i kurde, powiem wam, że tak. Więc Phantom Pain będzie pykany.
Dodatkowe pytania - jechać z V, czy spokojnie zacząć od oryginalnej trylogii? Wiem, że MSG to jest pomiesznie z poplątaniem, sam oglądałem z godzinną analizę fabuły i dalej nie wiem kto jest ojcem kogo # pdk, ale nie mam z tym problemu - kojimowate podejście do gier poznałem dobrze w Death Stranding i super jest ta konwencja + Ground Zeroes już po minucie mnie kupiło swoim wstępem.
Jak macie jakieś obserwacje, bo może tutaj w grę wchodzi jakaś inna kolejność grania, może tipy na emulowanie czwórki xD. Z góry dziękuję i przepraszam za tagowanie na nocnej.
#metalgearsolid