Aktywne Wpisy
synadama +104

źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +78
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Otóż nie, może to być dla niektórych szok, ale śnieg topnieje, a g---o pozostanie. Jeśli chamie i bydlaku nie potrafisz posprzątać po swoim psie, brzydzisz się tego albo sprawia Ci to trudność, to do jasnej cholery zastanów się, czy posiadanie zwierzaka jest dla Ciebie. Idąc przez miasto wszędzie jest nasrane, niektórzy są k---a tak bezczelni, że g---o zostawili na środku chodnika. Co wy k---a debile j----i macie we łbie? Już wiem, g---o. Na równi z waszym pchlarzem, bo wątpię, żebyście sprawiali nad nim jakąkolwiek opiekę ponad nakarmienie wątpliwej jakości jedzeniem i wysraniem psa gdzie popadnie.
#psiarze #pies #zwierzeta #zalesie #podludzie