Z uwagi na fakt, że mamy sporo nowych użytkowników, którzy pytają o genezę przyjaźni Łysego z poszczególnymi osobami - filmek, czasy Polonii 1.0 - w skrócie.
Dla wyjadaczyu - po latach warto obejrzeć, jak się zmieniło wszystko. Na minus oczywiście xD. Oglądając 2x "prychłem" i 5x wpadłem w zadume jak można to tak s--------ć.
Dodaje #billy do czarnolistowania dla tych, którzy chcą widzieć moje posty na wykopie a nie są zainteresowani gniotami na YT.
Ale jak tak bez zbiorki na zakup? Oj coś mi tu lewizna zajeżdża
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: tak żeś mnie Pan nakręcił na tego snickersa, że ze swoich wziąłem xD :). Ale ręka mi drgnęła po pokazaniu aplikacji Zappki i przystawieniu telefonu z karta :D
@lskx: o i wtedy chciał się nagrywać z łysym ten miłośnik Rosji 😆 ciekawe czy też liczy zyski z awokado i gwarantowanej ceny za kg Czy może reklamuje teraz Madagaskar 🤡
Z uwagi na fakt, że mamy sporo nowych użytkowników, którzy pytają o genezę przyjaźni Łysego z poszczególnymi osobami - filmek, czasy Polonii 1.0 - w skrócie.
Dla wyjadaczyu - po latach warto obejrzeć, jak się zmieniło wszystko. Na minus oczywiście xD. Oglądając 2x "prychłem" i 5x wpadłem w zadume jak można to tak s--------ć.
Dodaje #billy do czarnolistowania dla tych, którzy chcą widzieć moje posty na wykopie a nie są zainteresowani gniotami na YT.
youtube: "Raport z Akcji" before:2023-01-01 after:2021-01-01
google: site:youtube.com "Raport z Akcji" after:2021 before:2023
Nara ;)
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: czemu? xD
Jeśli chodzi o tag, to zawsze jak wrzucam coś bez dodatkowego są komentarze, że filmy widzi kazdy na YT. Dodałem "swój" do czarnolistowania
@lskx: Bo zaczynasz gwiazdorzyf
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: ide do żabki po tego snickersa (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: tak żeś mnie Pan nakręcił na tego snickersa, że ze swoich wziąłem xD :). Ale ręka mi drgnęła po pokazaniu aplikacji Zappki i przystawieniu telefonu z karta :D
@lskx: Czyli z socjalu,bo wiadomo zbiórka od ludzi bo mają a swoje to wiadomo socjal ;)
Komentarz usunięty przez autora