@adisoniusz: Byłoby to niezgodne z prawem - z konstytucją konkretnie. Wojsko sluzy do obrony przed zagrożeniami zewnętrznymi. Żeby użyć wojska przeciwko grupom przestępczym wydaje mi się, że trzeba by wprowadzić stan wojenny.
@thorgoth Jak sie to czyta to takie - co sie odwalilo. Widac Polska Policja od zawsze niekompetencje mają we krwi. Najpierw wycofka strzelców wyborowych też pozostawionych bez obstawy, a pożniej wszyscy chłopa na jedne schody wiedzac, że bandyci mają od groma broni i też moze materiały wybuchowe.
Grażyna Biskupska (obecnie naczelnik w Centralnym Biurze Śledczym), młodszy inspektor Kuba Jałoszyński (obecnie prof. dr hab. nauk wojskowych, wykładowca w Wyższej Szkole Policji w Szczytnie)
@Kryminopedia_YT: taka ciekawostka dla #mikrokoksy - Jurij Mutant wyciskał na klatę prawie 250 kg, a na barki bral po 180 w ostatnich setach. Info mam od kogoś kto w tamtym okresie startował w zawodach i widywał go czasem na siłce. To tylko pokazuje jakim mutantem był ( ͡°͜ʖ͡°)
Widac Polska Policja od zawsze niekompetencje mają we krwi.
Najpierw wycofka strzelców wyborowych też pozostawionych bez obstawy, a pożniej wszyscy chłopa na jedne schody wiedzac, że bandyci mają od groma broni i też moze materiały wybuchowe.
@thorgoth: hmm, imponująca przenikliwość policji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: stroj-pies-szary-kostium-przebranie-23605
Pobierz@thorgoth: ja p------e...
Dolona?
źródło: Screenshot_2025-01-29-09-34-16-529_io.bakehaus
PobierzTo słowo pochodzące od rzeczownika strzał, nie wulgaryzm
Edit
Wyłączona? Dios mio
źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz