Wpis z mikrobloga

Tak naprawdę nie mam komu zazdrościć swojej sytuacji. Ktoś mi pewnie powie że głupi jestem bo ja nie zarabiam pieniędzy. Zawsze sobie znajdę zajęcie, jednakże za pieniądze nie kupię tego co najważniejsze, czyli czasu. 5 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku 8h musiałbym harować w miejscu do którego najchętniej bym nigdy nie przychodził, a tak to siedzę w domu i robię co chcę, czytam książki, oglądam filmy, uczę się( chodzę do szkoły zaocznej i nawet ogarniam praktyki czyli mam co robić) wychodzę na spacery albo na basen, czy spotykam się ze znajomymi lub chodzę na zakupy albo tylko na spacer, spać o godzinie której chcę i budzić się o której chcę (mimo iż zawsze staram się wcześniej). Przy tym popijać se kawkę lub coś mocniejszego se. Bo taka jest niestety prawda.
Czasu nam nikt nie kupi nawet za największe pieniądze.
A ludzie i tak będą pieprzyć że trzeba harować od pon-pt od 7 do 15 (czy jakoś tak) 5 dni w tygodniu bo tak ¯\(ツ)/¯
#przegryw #przegrywpo30tce #neet #gownowpis jakby co #anime #reimuhakurei #touhou
NevermindStudios - Tak naprawdę nie mam komu zazdrościć swojej sytuacji. Ktoś mi pewn...

źródło: HD-wallpaper-finding-peace-in-garden-house-hakurei-reimu-anime-touhou-hot-anime-girl-long-hair-female-cloud-brown-hair-ribbon-sky-sexy-cute-water-girl-reimu

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach