Wpis z mikrobloga

Oglądałem ten film w 1989 - był świetny, mimo że byłem za młody, by zrozumieć cokolwiek.
Oglądałem ten film w 1999 - był świetny, zrozumiałem pewne nawiązania, i świetnie się bawiłem.
Oglądałem ten film w 2009 - był świetny, zrozumiałem wszystko i stwierdziłem, że bardzo dobrze się zestarzał.
Oglądałem ten film w 2019 - był świetny, zrozumiałem wszystko i stwierdziłem, że dzisiaj ten film po prostu by nie powstał.
Oglądam ten film w 2025 - jest świetny, każdy tekst znam jak własną kieszeń i uważam, że to wiekopomnie dzieło. Tak, dzisiaj to by nie przeszło, więc +1 do całości.
#film #80s #robocop #kino #nostalgia
Pshemeck - Oglądałem ten film w 1989 - był świetny, mimo że byłem za młody, by zrozum...

źródło: xxx

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kanarex: Oj tak, grywało się :) Miałem wtedy PC i Commodore 64, i o dziwo było na tym ostatnim, ale jednak to nie to samo :) Jestem dzieckiem salonów, więc doskonale rozumiem :)
  • Odpowiedz
@Pshemeck: A co miałeś problem zrozumieć? Pytam bez złośliwości z ciekawości. Bardzo dawno nie ogladałem, więc nie pamiętam ale jednak wydawał się bardzo prosty, choć super w swoim gatunku i czasie.
  • Odpowiedz