Aktywne Wpisy

cybher2 +55
Ale pielucha, i te kształty xDD Lewaki zrobią wszystko, żeby obrzydzić swoją grę, szczególnie facetom. Tutaj mamy przypadek "male gaze", czyli b--ń boże żeby kobiety w grach podobały się facetom, szczególnie pod względem seksualnym.
#assassinscreed
#assassinscreed

źródło: llxqv4gja3qe1
Pobierz
ProElo +483
#budda
inni mają sprawy za prezenty ślubne
niektóre rodziny za to że dołożyli się do remontu nowego mieszkania swoich dzieci
urzędasy tylko mocne tam grze nie trzeba, Budda i tak miał gorzej niż brat komendanta bazoooki
Budda wyśmiewa rzeczy które go nie dotyczą. Tak było z praniem pieniędzy przez restaurację. Przecież to oczywiste, że nie
Typ jest strasznie w---------ą postacią, mam nadzieje, że albo dostanie jakiś wyrok, albo chociaż zakaz udzielania się publicznie, bo to jest tragedia XD
@straszny_cham: ja byłem w areszcie za źle wypełniony pit
Prokurator zaznaczył, że mimo zmiany środków, nadal istnieją powody do ich stosowania. - Są oni nadal podejrzani, i w tym zakresie nic się nie zmieniło, a więc nie jest tak, że przyczyną uchylenia tego aresztu były jakiekolwiek wątpliwości co do popełnienia czynu zabronionego.
Zamknąć jednego i drugiego, może się uspokoi.
Podobnie mogło być z pozostałymi osobami, gdzie Budda był świadom ich nielegalnego działania, ale z jakiś powodów np nie chciał brać udziału w tym. Był twarzą imprezy oraz