Wpis z mikrobloga

Polska - kraj w którym jak masz kasę to jesteś inaczej traktowany, normalna osoba za źle wypełniony pit siedziała by a jej areszt byłby przedłużany co 3msc

#budda
eSUBA94 - Polska - kraj w którym jak masz kasę to jesteś inaczej traktowany, normalna...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 187
@straszny_cham: mi ojciec przelał kasę talerzówkę do traktora i d------i mi 45k zł
inni mają sprawy za prezenty ślubne
niektóre rodziny za to że dołożyli się do remontu nowego mieszkania swoich dzieci

urzędasy tylko mocne tam grze nie trzeba, Budda i tak miał gorzej niż brat komendanta bazoooki
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Przy tak medialnej sprawie to by musiał mieć ogromne plecy żeby wyjść. Same pieniądze nic by nie dały, bo prezes mubi który siedzi również ma pieniądze. Wychodzi na to, że jego rola jest mniejsza niż prokuratura sądziła. Reszta siedzi a oni wyszli za kaucją. Można gdybać, ale to bez sensu.

Budda wyśmiewa rzeczy które go nie dotyczą. Tak było z praniem pieniędzy przez restaurację. Przecież to oczywiste, że nie
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Samochody nie były na niego. Dziwne, że go puścili, a czemu to zrobili? C--j go wie.
Typ jest strasznie w---------ą postacią, mam nadzieje, że albo dostanie jakiś wyrok, albo chociaż zakaz udzielania się publicznie, bo to jest tragedia XD
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Generalnie to tylko o was wszystkich tu zgromadzonych swiadczy ze takie szczescie dawalo wam to ze zostal zatrzymany a jak wychodzi i odzyskuje wszystko co nie jest w waszej narracji to tacy nieszczesliwi, ale jak to mozliwe, on musi byc zly ehh - nieudacznicy
  • Odpowiedz
@10kobla: Linia obrony: byłem wynajętym aktorem do promocji i miałem udział % w dochodach jako użyczający wizerunku, a wszelkie formalności były po stronie organizatorów (czyt. osoby siedzące w areszcie)
  • Odpowiedz
@zdrajczyciel: Niektórzy za bardzo przeżywają. Jego wielbicieli już ogłaszają go niewinnym. Milion teorii się pojawiło. Prokurator jasno zakomunikował:

Prokurator zaznaczył, że mimo zmiany środków, nadal istnieją powody do ich stosowania. - Są oni nadal podejrzani, i w tym zakresie nic się nie zmieniło, a więc nie jest tak, że przyczyną uchylenia tego aresztu były jakiekolwiek wątpliwości co do popełnienia czynu zabronionego.
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Siedzę w środowisku motoryzacyjnym i około motoryzacyjnym od gówniarza, juz kilkanaście lat. I tak jak ten obrzydliwy patus razem z tym szemranym złomiarzem ze śmieszną brodą zepsuli community, tak tego nie zrobił nikt. Wynieśli to do mainstreamu, przypełzała się do tego patologia, i jak zawsze obrywa się normalnym XD
Zamknąć jednego i drugiego, może się uspokoi.
  • Odpowiedz
@10kobla: wydaje mi się, że podczas konsumpcji makowca, wysprzęglił się głównie na MGP. Swego czasu był z nim w bliskiej znajomości i sądzę, że Bartuś powiedział mu to i owo jak się dorobił kilku złotych na lewo, wspomniał o wyroku i jak uniknął odsiadki.

Podobnie mogło być z pozostałymi osobami, gdzie Budda był świadom ich nielegalnego działania, ale z jakiś powodów np nie chciał brać udziału w tym. Był twarzą imprezy oraz
  • Odpowiedz