Aktywne Wpisy

ElenaRain +716

Foxing +403
Obecny proces instalacji #windows11 przypomina jakąś chińską podróbę z bazaru, a nie produkt rynkowego giganta. Wymuszanie konta online, milion pytań o lokalizację / reklamy / śledzenie / numer buta, nagabywanie na subskrypcje Office 365, Bing Bing Wahoo, gejpass, synchronizację z chmurą, dane karty kredytowej, instalowanie aktualizacji, o które nie prosiłeś... ostatnio dodali nawet etap o importowaniu danych do Edge. Dla zwykłego użytkownika to z pół godziny przeklikiwania i czekania, zanim

źródło: Windows11-konfiguracja-krok-po-kroku-6
Pobierz
Ile jeszcze trzeba przykładów? Niech tylko Trzaskowski wygra, to pokażą na co ich stać, ale już bez wścibskich komentarzy, bo cenzurą zabetonują media. To fakt, nie opinia.
#polska #polityka #tusk #nauka #nowacka #oswiecim #historia #bekazlewactwa #bekazpodludzi #4konserwy
źródło: z31272722Q,Barbara-Nowacka--Zdjecie-archiwalne
Pobierz@Tak_tylko_dodam: xD
źródło: temp_file159767466365705914
Pobierz@Tak_tylko_dodam: jedyna cenzura w polskich mediach to wprowadzona przez pis cenzura internetu pod nazwą "rejestr stron zakazanych". To fakt, nie opinia
@JonaszSynGrazyny: Wytłumacz mi to, łopatologicznie, jak chłopowi. Jak można mówić o pomyłce, bo niby w którym miejscu takowa mogła się zdarzyć?
Gdzie ta pomyłka? Miało być "niemieccy naziści"? Czy to budowali "niemcy" i do tego będący "nazistami"? Przecież to kompletna bzdura i nie mogła chcieć tego powiedzieć, bo tego obozu nie BUDOWALI Niemieccy naziści, bo oni co najwyżej, nadzorowali
Komentarz usunięty przez autora
EJ TYPIE WIDZIALES JAK ELON HAJLOWAL? SPECJALNJE HAJ HITLA ROBIL BO TO NAZISTA Z NIEMIECKIEJ AWF JEST EJ
Mnie juz nosi jak słyszę ta srake w telewizji od tygodnia, albo czy Nawrocki se siedział w tym pokoju czy nie. K---a my nie mamy większych problemów na świecie? I tu znowu, durna baba z lewicy pieprzy trzy po trzy, no pieprzy bo z lewicy to co ma mówić. Zajmijmy się wreszcie czym na poważnie a
Zauważ, że nawet nie drgnęła, wypowiadając te słowa. To nie jest możliwe w
@JonaszSynGrazyny: Nie potrafiłeś się powstrzymać, co? Musiałeś? Ja się nie obrażam i jestem za wolnością słowa, a pisząc publicznie na różne tematy, liczę się z tym, że wiele osób będzie mnie atakować, czy wyzywać. Jakbym chciał to zatrzymać, po prostu nie będę wchodzić na takie platformy, także nie krępuj się.
Wracając do tematu. Podeślę ci analizę profesora Cenckiewicza, który lepiej zawarł