Wpis z mikrobloga

Jak tam stajnia giertycha rozgrywa sprawę Nowackiej, "polskiej" minister? Przejęzyczenie? Nie ma możliwości, czytając z kartki i w takiej kwestii się pomylić. Użyła tego celowo, zwłaszcza że poprzedzały to słowa o niemcach. Dlaczego to zrobiła? Dla mnie to oczywiste, ta baba chce jak najwięcej naszkodzić, póki jeszcze może (tak, w jej mniemaniu to słuszne) i to samo robi w oświacie. Tych błędów nie będzie można szybko naprawić i dlatego tam padł strzał. To prawdziwa, zakłamana komunistka, a ten antypolski rząd, to firmuje. Już widzę, jak niejedno antypolskie środowisko zaciera ręce... poszło to w świat. Kogo będzie obchodzić, poza polskim piekiełkiem, co tam dalej się wypowiedzą i jakie tłumaczenia będą.
Ile jeszcze trzeba przykładów? Niech tylko Trzaskowski wygra, to pokażą na co ich stać, ale już bez wścibskich komentarzy, bo cenzurą zabetonują media. To fakt, nie opinia.

#polska #polityka #tusk #nauka #nowacka #oswiecim #historia #bekazlewactwa #bekazpodludzi #4konserwy
Taktylkododam - Jak tam stajnia giertycha rozgrywa sprawę Nowackiej, "polskiej" minis...

źródło: z31272722Q,Barbara-Nowacka--Zdjecie-archiwalne

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tak_tylko_dodam mordo, dla ciebie wszystko jest oczywiste, bo ty mocno wierzysz w to, że aktualny rząd to spisek złoczyńców chcących zniszczyć Polskę i na tej podstawie tworzysz takie pokręcone narrację, by ci się to jakoś zgadzało.
  • Odpowiedz
bo cenzurą zabetonują media. To fakt, nie opinia.

@Tak_tylko_dodam: jedyna cenzura w polskich mediach to wprowadzona przez pis cenzura internetu pod nazwą "rejestr stron zakazanych". To fakt, nie opinia
  • Odpowiedz
pomyłka

@JonaszSynGrazyny: Wytłumacz mi to, łopatologicznie, jak chłopowi. Jak można mówić o pomyłce, bo niby w którym miejscu takowa mogła się zdarzyć?

... na terenie okupowanym przez Niemcy, polscy naziści zbudowali obozy...

Gdzie ta pomyłka? Miało być "niemieccy naziści"? Czy to budowali "niemcy" i do tego będący "nazistami"? Przecież to kompletna bzdura i nie mogła chcieć tego powiedzieć, bo tego obozu nie BUDOWALI Niemieccy naziści, bo oni co najwyżej, nadzorowali
  • Odpowiedz
@assninja: Oczywiście, zgadzam się. PiS zrobił ujowy krok, ale słysząc zapowiedzi obecnego obozu, to już wstęp do prawdziwej i systemowej cenzury treści. To nie opinia, to fakt. Oni po prostu po wygraniu wyborów to wprowadzą i blokuje ich prezydent, bo z resztą już się nie liczą.
  • Odpowiedz
@Tak_tylko_dodam: tak właśnie miało być chu.. poprawnie niemieccy naziści. Bo to taka chyba właśnie teraz nowa narracja, że nie Niemcy a niemieccy naziści. Jesteś jednak w jakimś stresie, myślisz żeby nie jebnac czegoś właśnie w stylu, że Polacy czy coś i ja to kupuje plus jestem sobie w stanie wyobrazić, że mnie mogłoby się to przydarzyć
  • Odpowiedz
Ale jeśli wolisz narrację, że ona jest antypolska, chciała zaznaczyć podstępnie, że to właśnie Polacy budowali i przypodobać się komuś tym to ja nie mogę ci zabronic, tylko dla mnie to właśnie jest niedorzeczne
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny w kontekście czego? Że jakiś miliarder na kiju nagle zaczął wychwalać 3 rzesze? Błagam.

Mnie juz nosi jak słyszę ta srake w telewizji od tygodnia, albo czy Nawrocki se siedział w tym pokoju czy nie. K---a my nie mamy większych problemów na świecie? I tu znowu, durna baba z lewicy pieprzy trzy po trzy, no pieprzy bo z lewicy to co ma mówić. Zajmijmy się wreszcie czym na poważnie a
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny: To był przytyk do tego, kto BUDOWAŁ te obozy i już kiedyś były przymiarki, że budowali je Polacy, ale nie wspominając, że pod nadzorem Niemców. Możesz żyć w krainie kucyków Pony, ale nie można się pomylić w tak kluczowej kwestii, gdzie od lat zmagamy się z określeniem o polskich obozach. Nie, to nie mogło mieć miejsca.
Zauważ, że nawet nie drgnęła, wypowiadając te słowa. To nie jest możliwe w
  • Odpowiedz
@Tak_tylko_dodam: przepraszam ale muszę być z tobą szczery. To co piszesz dla mnie brzmi jakbyś był obłąkany i żył w jakiejś bańce przeróżnych teorii spiskowych. Więc nic osobistego bo cie nie znam, ale ton i treść tego co piszesz nasuwa mi tylko to. Sorki
  • Odpowiedz
To co piszesz dla mnie brzmi jakbyś był obłąkany

@JonaszSynGrazyny: Nie potrafiłeś się powstrzymać, co? Musiałeś? Ja się nie obrażam i jestem za wolnością słowa, a pisząc publicznie na różne tematy, liczę się z tym, że wiele osób będzie mnie atakować, czy wyzywać. Jakbym chciał to zatrzymać, po prostu nie będę wchodzić na takie platformy, także nie krępuj się.
Wracając do tematu. Podeślę ci analizę profesora Cenckiewicza, który lepiej zawarł
  • Odpowiedz