Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +194
źródło: 1000005736
Pobierz
Hellicon +46
Wy rozumiecie to, że naszym krajem rządzi człowiek, którego żona zostawiła, puściła się z innym, a on jej wybaczył? Następnie napisała książkę o sobie, w której tlumaczy dlaczego to dała mu drugą szansę i jak to bez niej nic by nie osiągnął. To jest wzór małżeństwa w tym kraju wg TVN.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #matriarchat #cuckold
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #matriarchat #cuckold
źródło: scaled_1000026734
Pobierz

I co byłoby w tym dziwnego? To chyba oczywiste, nie?
A, zapomniałem. Dla Ciebie to coś dziwnego, bo Ty nie zasłużyłeś na niepodległość i dla Ciebie plucie na własny naród to cos normalnego ;)
Bo w mojej wizji rzeczywistości, to Polska powinna mieć swój model językowy, który bardzo chętnie opowiadałby o historii :))))
Ale wiadomo, że nawet gdybyśmy taki mieli, to dzięki Tobie on chętnie stawiałby znak równości dla
XD?
Prawda, zwłaszcza o historii jest względna. Jeśli chcesz, żeby na Ukrainie mówili BRZYTKO o banderze, to zastanów się co Polska zrobiła i powinna była zrobić, by tak się
To, że Ukraina może chcieć to przedstawiać inaczej, jest zrozumiałe z perspektywy ich polityki historycznej, ale to
Masz rację... może trochę zapędziłem się z niektórymi oskarżeniami ¯\(ツ)/¯ i wnioskami.
@kubus765: nie rozumiesz przedmówcy.
Dla Japończyków wojna była honorowa i musieli to robić.
Dla Niemców tak samo -oni się tylko bronili.
Że nie wspomnę o Żymianach, możesz na żywo poczytać o ich opinii o aktywnym ludobójstwie.
Tak samo będą sądzić Ukraińcy i nikt tam nie pozwoli jakimś Polakom nauczać ich wersji
@kubus765: Oczywiście, ale takie rzeczy się ukrywa przed opinią. Dla Ciebie Wołyń to masakra, a dla nich walka o wyzwolenie pewnie czy coś.