Aktywne Wpisy

njay +772
#kupujpolskieprodukty
Uwaga, post jest neutralny politycznie, a wszystkie skojarzenia z kandydatami na prezydenta są przypadkowe. ( ͡º ͜ʖ͡º) Dzisiaj pragnę przedstawić listę polskich i zagranicznych marek wafelków czekoladowych. Czas powiedzieć "sprawdzam" w kontekście narodowości ich producenta. A w tej kategorii niestety jest źle, ale może jeszcze nie tak bardzo.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych! W opisach biorę
Uwaga, post jest neutralny politycznie, a wszystkie skojarzenia z kandydatami na prezydenta są przypadkowe. ( ͡º ͜ʖ͡º) Dzisiaj pragnę przedstawić listę polskich i zagranicznych marek wafelków czekoladowych. Czas powiedzieć "sprawdzam" w kontekście narodowości ich producenta. A w tej kategorii niestety jest źle, ale może jeszcze nie tak bardzo.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych! W opisach biorę

źródło: temp_file2419963323366442047
Pobierz
25802117 +33
Lista gier na PC do ogrania dla osoby, która po 15 latach przerwy chciałaby nadrobić zaległości? Do tej pory przerobiłem:
-Grand Theft Auto 5
-Cities: Skylines
-Wiedźmin 3 + dodatki
-Red Dead Redemption 2
-TES: Skyrim
-Grand Theft Auto 5
-Cities: Skylines
-Wiedźmin 3 + dodatki
-Red Dead Redemption 2
-TES: Skyrim
ŻałosnexD
#deepseek
przegrywy wspierające popis który podważył wyrok MTK dodajmy
to jest bezużyteczne g---o, a jedyne do czego dążą firmy rozwijając te gówniane modele to zastąpienie ludzi na infoliniach
@assninja: nie potrafisz wykorzystać modelu językowego więc uważasz, że jest to g---o
Rozumiem.
No jakie to dobrodziejstwo nam to daje XDD
@assninja: wszystkie prace biurowe i kreatywne nie są już potrzebne, terapeuci, coachowie też nie
@Protectorx: skąd wiesz, że jest tani? Bo tak powiedzieli chińczycy? xDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: n0kvov3elrfe1
Pobierz@tellet: Kurde, na szczęście OpenAI, Microsoft, Google, Meta tego nie robią - uffff
K---a gościu ty myslałeś, że tani bo chinczycy powiedzieli, że trening tego modelu kosztował o wiele mniej niż gpt/claude?xDD
@Catacombe: czyli lubisz słuchać zmyślonych historii? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chińczycy od dawna wypuszczają swoje AI. Jednak pierwszy raz wypuścili AI z topowymi wynikami
@Protectorx: Oczywiście, że jest tańszy w nauce. Przede wszystkim jest uczony na 2 językach (chińskim i angielskim), a nie wszystkich. Dodatkowo bardziej jestem skłonny uwierzyć autorom niż
Opowiedz mi o Y w mieście X
gdzie mała szansa halucynacji bo w korpusie treningu była cała Wikipedia , vs:
Opowiedz mi historię o Y, ale zastąp Z X, uwzględnij P, ale w czasach J
model nie napisze ci, że nie wie nic na ten temat. Bez zawahania napisze, w którym roku powstał dany obiekt, kto jest jego autorem, jakie wydarzenia upamiętnia