@Kakarot_Z: Warto dodać, że Zusje została zapowiedziana jako "polska piosenkarka, która niedawno przyjechała do Rosji" po czym prowadzący dodał "przy okazji, a jak myślicie z jakiego powodu?" a drugi ruski pachoł dodał "z powodu kredytów w Polsce" po czym cała sala zaczęła rżeć.
@Kakarot_Z: @AudreyHorne51 @momaniek może słowa zna ale akcent ma polski i zupełnie nie ma śpiewności z jakiej znany jest ruski xD troche jakby jakiś Holender śpiewał polską piosenke XD
@ck-team: Dokładnie. Nie na tym nagraniu, co nie znaczy, że do tego nie doszło xD
Chyba nie pomyślałeś, że sobie to wymyśliłem?
@momaniek Ten kacapski język jest używany również w innych krajach (niestety). Osobiście nigdy nie utrzymywałem kontaktu z nikim z rosji i służył mi do komunikacji z Białorusinami, Ukrami i Kazachami.
@sablewski69: Nie ma tragedii, chociaż racja jest taka, że nie stosuje typowej dla rosyjskiej intonacji i nie redukuje samogłosek nieakcentowanych. Tak czy inaczej brzmi lepiej niż wielu Polaków, którzy znają ten język lepiej od niej.
Jak było to sry nie
Ogolić ją na łyso.
Chyba nie pomyślałeś, że sobie to wymyśliłem?
@momaniek Ten kacapski język jest używany również w innych krajach (niestety). Osobiście nigdy nie utrzymywałem kontaktu z nikim z rosji i służył mi do komunikacji z Białorusinami, Ukrami i Kazachami.