Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: strasznie pogmatwali tym 4 sezonem, a szkoda, bo 5 i w sumie 6 tez byly bardzo fajne, szczegolnie 5 i te akcje ze zmianami czasu xD
a co do ulubionych postaci to u mnie na pewno bedzie Sawyer
za to najmniej lubiana chyba Michael aka WAAAAALT i ta p---a Kate
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: No to jest mój ulubiony serial i od niego zaczęła się przygoda z serialami. :) Co do zakończenia to zgadzam się. Obejrzałbym też taką mini serie o Dharmie, jarał mnie ten temat ( ͡º ͜ʖ͡º) No ale nic nie powstało, a jakoś nie widzi mi się reboot, lepiej niech klasyki nie ruszają.
  • Odpowiedz
  • 1
@Arthizo Bodajże matka Jacoba mówiła, że istnieje kilka takich miejsc na świecie, które mają coś takiego jak wyspa. Ja bym poszedł tym tropem. Wiadomo, że zaczynalibyśmy od miejsca, w którym cały plot twist już znamy, ale sam temat jest ciekawy
  • Odpowiedz
No przecież to można było normalnie zrobić tak, że Jack zostaje opiekunem wyspy, później poświęca się zabijając czernego dyma, następnie ratunek wyspy, Hugo zostaje nowym opiekunem wyspy, Ben zostaje jego prawą ręką. I do widzenia, napisy końcowe i widzimy się w jakimś prequelu, sequelu za 5 lat. No ale nie xD

@Mega_Smieszek: Nie mogli tak zrobić z uwagi na to, że pisali scenariusz na bieżąco, zatem wydarzyć się mogło absolutnie
  • Odpowiedz