Wpis z mikrobloga

@adam-pajac: jesteś przykładem tego co kiedyś napisałam o facetach - macie straszny problem z rozumieniem mowy werbalnej i niewerbalnej. Kobieta powie coś o tym że pada deszcz a dla was należy to zinterpretować jako "chce byś kupił jej nowe auto" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Niedługo napiszesz, że Isabell od Marcinkiewicza, gdyby nie była zajęta dawaniem mu d--y to osiągnęłaby sukces i te 10k alimentów jej się po prostu należy. Zimna z ciebie kobieta i pozbawiona empatii, nie pisz do mnie więcej, brzydzę się tobą
  • Odpowiedz
@Ludzik90: jak to co, według wykopoków kobieta powinna owinąć się kocem i siedzieć po cichu w kuchni. Wymagania? Tylko dla grubego zakolaka 170cm z krzywym zgryzem i passatem kombi
  • Odpowiedz
@dawid-hopek: akurat w poprzednim poście o tym profilu pisałem- że tego wszystko jest tak personalne i niemożliwe do zobaczenia u normalnego chłopa, że specjalnie wybrała takiego badboya i popuściła mu szpary. To jest max na co zasługuje. Poza tym śmiesznie widać jej wybory i przekładanie jej beznadziejnych wyborów na obcych ludzi.
  • Odpowiedz
jesteś przykładem tego co kiedyś napisałam o facetach - macie straszny problem z rozumieniem mowy werbalnej i niewerbalnej. Kobieta powie coś o tym że pada deszcz a dla was należy to zinterpretować jako "chce byś kupił jej nowe auto"

@AlienFromWenus: wiń kobiety, tak samo jak my winimy mężczyzn za winę szonizmu. Znikąd się takie rzeczy nie biorą. :))))))
  • Odpowiedz
alimenty się należą, racja, nie wiem o co ci chodzi

@AlienFromWenus: na dziecko, tak. Jakiekolwiek alimenty dla kobiety mógłbym jeszcze uznać, gdyby mężczyzna był tyranem. Alimenty na młodą, zdrową kobietę, złapaną na kilkukrotnym kłamstwie to XDDDDDDDDDDDDDD. powinni ogolić i wytarzać w pierzu, tak jak tego kakolda marcinkiewicza
  • Odpowiedz
@MajorKusiol: nie będę winić kobiet za to że to faceci są głupi i nie myślą xD nikt wam nie kazał nie umieć słuchać, odpowiadać sobie farmazony i mieć pretensje do własnej kobiety, że powiedziała coś, czego nie powiedziała, a wam się uebao, że powiedziała, bo tak to zrozumieliście xD
  • Odpowiedz
@dawid-hopek: ładnych sobie chuopow dobiera XD. Ogolnie wierze w #blackpill i #natura ale czasem zastanwiam sie czy oprocz wygladu nie liczy sie jeszcze bycie najwiekszym debilem, co ma dwie lewe rece i 3punkty iq. Ciekawe czy jakby byl CHAD inteligentn i CHAD polglowek to czy ten drugi nie mialby srednio duzo wiekszego powodzenia. Obstawiam, ze tak.
  • Odpowiedz